Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csattos műhajat lehet-e...

Csattos műhajat lehet-e sütővel, vasalóval göndöríteni?

Figyelt kérdés

Nem mertem kísérletezni,attól félek összeég.

Jól gondolom?

2011. júl. 21. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahol vetted kellet volna mondják,amúgy van olyan amit lehet
2011. júl. 21. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom műanyag. Akkor nem lehet.
2011. júl. 21. 21:08
 3/8 anonim válasza:
Jobban is teszed ha nem csinálsz ilyen baromságokat MÜ PÓTHAJAL mivel nem élö így amikor kivasalnád akkor tiszta szöszös lesz a vasalástól meg hullani fog a pothaj és dobhatod ki... nem tudom hogy nem jutott eszedbe a válasz erre a kérdésre mü haját nem lehet vasalni mert sz*r lesz...
2011. júl. 21. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha műanyag műhaj akkor ne.Viszont hogy ha eredeti aj akkor azt csinálhatsz vele amit akarsz.Dobozban zacskóban nincs semmi?Nincs ráírva?

Ha nincs menj oda ahol vetted és kérdezd meg.

2011. júl. 21. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy jutott eszembe h szeptemberbe lesz az esküvőm de mivel rövid a hajam igy nem tudnám olyanra kivitelezni amilyenre szeretném,én pedig göndört szeretnék,de mint köztudott rövid hajból elég macerás!

A másik pedig:soha nem volt még póthajam,nem tudom hogy mit lehet(szabad) vele kezdeni,ezért kérdeztem meg!

Az üzletben ahol vettem,ott is ez volt az első kérdésem,de a hölgy nem tudta!

A fodrászom szintén nem,mert még nem csinált ilyent!

Itt pedig csak eltérő válaszokat olvastam,ezért tettem fel a kérdést!

Köszönöm válaszotok,meggyőződöm róla inkább Én magam!

2011. júl. 21. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Az ég világon egy darab betű nem volt a csomagban,csak egy 6-os szám ami a szint jelöli!

Igen eszembe jutott hogy esteleg nem kellene hőnek ki tenni,de aztán eszembe jutott z is,hogy majd a nálam okosabbak megírják a választ!

2011. júl. 21. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy nagyon pici tincsen próbáld ki.
2011. júl. 21. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha emberi haj, akkor lehet. Ha mű, akkor tutira nem. De emberi csatos hajat, mondjuk ázsiait lehet kapni kb8-10ezerért, egy alkalomra szerintem bőven jó.
2011. júl. 23. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!