Hogyan lehet hajvasalóval hajat göndöríteni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 18:10
1/19 anonim válasza:
Elvileg úgy mint egy hajsütővassal.
2/19 anonim válasza:
Micsoda? Ezt még nem is hallottam. De kipróbálom! :))
3/19 A kérdező kommentje:
én is csak hallottam róla de elvileg csak olyan hajvasalóval lehet aminek lekerekített az oldala =)
2009. okt. 30. 18:32
4/19 anonim válasza:
Nekem úgy csinálta profi fodrász, hogy tincsekre választotta a hajam, befújta lakkal, kis csigákat tekert a hajamból, és azokat tette be a hajsütő lapja közé. Ott tartotta pár másodpercig, majd hullámcsattal a fejemhez tűzte. Amikor kész volt az egész kibontotta őket, és még egy kis lakk.
5/19 anonim válasza:
youtubon beírtod hogy 'flat iron ' és kiad egy csomó trükköt :D
6/19 anonim válasza:
Én kevesebb macerával is tudok: a tincset a tövénél megfogod a vasalóval, aztán úgy húzod végig rajta, h. közben csavarod, és ha végigértél akk "beugrik" csigákba. Így inkább természetes hullámokat lehet készíteni. Amm. van videó is az imetec-bellissima honlapján, Hajas laci reklámozza.
7/19 anonim válasza:
8/19 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek sikerült :D
2009. okt. 31. 09:41
10/19 A kérdező kommentje:
kitartás az elsők nekem sem úgy sikerültek ahogy akartam de aztán belejöttem...próbálj kísérletezgetni hoátha találsz egy saját módszert :D sok sikert =)
2009. nov. 1. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!