Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azok akiknek göndör a haj,...

Azok akiknek göndör a haj, miért akarják egyenesíteni, akiknek meg egyenes a haja, miért akarják göndöríteni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem minden esetben igaz. Nekem göndör hajam van és még így is bedaueroltattam hogy még göndörebb legyen. Ízlések és pofonok különböznek. Meg a mai világban szinte mindig meg kell felelni a divatnak, göndör a hajad vagy tiszta egyenes úgy hogy egy hullám sincs benne.
2009. júl. 16. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
nekem egyenes hajam van,és soha eszembe se jutott hogy "begöndörítsem"...már bocsi de szerintem undorító.hálát adok hogy egyenessel születtem :)
2009. júl. 16. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez valóban nem mindig igaz.

Barátnőmnek göndör, őt nem zavarja, csak ritkán egyenesíti ki.

Nekem egyenes, néha azért göndörítem, mert így nagyon lapos és semmilyen. És kell a változatosság, meg úgy valahogy szebb is az egész hajam, jobban kiadja a színét, vagy hogy mondjam. Így olyan fakó.

2009. júl. 16. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem göndör és szinte mindíg egyenesítem, de mondjuk valamikor inkább hajhabozom és még göndörebb lesz :)
2009. júl. 17. 00:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Aha, asszem már értem :)

Férfi vagyok.

2009. júl. 17. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
A változatosság a kulcsszó. Szerintem senki sem akar egész életében ugyanúgy kinézni.
2009. júl. 17. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen félgöndöres hajam van, szóval se nem egyenes, se göndör. Szintem mindig vasalom a hajamat, mert úgy sztem jobban áll, meg nekem úgy jó. De szeretnék dauert rakatni bele, hogy rendes göndör legyen. Meg azért is me már unom a hajam is. ^^
2009. júl. 17. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem hullámos, de az allja nagyon göndör. minden nap vasalom, direkt olyan frizurám van ami hülyén néz ki göndören... utálom, én csak az egyenes hajat szeretem magamon! megunni meg képtelenség, minden hónapban más szine van. =)

16L

2009. júl. 17. 20:11
 9/9 anonim válasza:

Szerintem az egyik ok a kíváncsiság, hiszen mindenki szeretné legalább egyszer megnézni, hogy nézne ki egy kicsit másképp. A változatosság senkinek sem árt, sőt inkább tapasztalatot ad. :)

A másik ok, meg a személyiség, mert hiába van valakinek természetesen egyenes, vagy esetleg göndör haja, ha nem tud vele mit kezdeni. Az se jó, ha nap mint nap olyan frizurát kell hordania amit valójában ki nem állhat, mert ez inkább csak az önbizalmat rombolja...

2009. nov. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!