Azok akiknek göndör a haj, miért akarják egyenesíteni, akiknek meg egyenes a haja, miért akarják göndöríteni?
Ez valóban nem mindig igaz.
Barátnőmnek göndör, őt nem zavarja, csak ritkán egyenesíti ki.
Nekem egyenes, néha azért göndörítem, mert így nagyon lapos és semmilyen. És kell a változatosság, meg úgy valahogy szebb is az egész hajam, jobban kiadja a színét, vagy hogy mondjam. Így olyan fakó.
Aha, asszem már értem :)
Férfi vagyok.
nekem hullámos, de az allja nagyon göndör. minden nap vasalom, direkt olyan frizurám van ami hülyén néz ki göndören... utálom, én csak az egyenes hajat szeretem magamon! megunni meg képtelenség, minden hónapban más szine van. =)
16L
Szerintem az egyik ok a kíváncsiság, hiszen mindenki szeretné legalább egyszer megnézni, hogy nézne ki egy kicsit másképp. A változatosság senkinek sem árt, sőt inkább tapasztalatot ad. :)
A másik ok, meg a személyiség, mert hiába van valakinek természetesen egyenes, vagy esetleg göndör haja, ha nem tud vele mit kezdeni. Az se jó, ha nap mint nap olyan frizurát kell hordania amit valójában ki nem állhat, mert ez inkább csak az önbizalmat rombolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!