Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam?

Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Másoljatok be a linket!

2011. júl. 20. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is csúnya vagy..olyan férfias az arcod.

A ruháid gázak..bár ha (tényleg) 12 vagy,akkor pont jó.

Viszont a 3. kép valami ultra gáz...én nem mutogatnám.

2011. júl. 20. 20:37
 12/18 A kérdező kommentje:
14 vagyok és nem 12
2011. júl. 20. 20:42
 13/18 anonim ***** válasza:
3.képen nagyon szép az arcod jól áll szerintem az a szemüveg ... :D hidj nekem szerintem az a legjobb kép fejileg persze :) össze coffolva is jó a hajad de az a jin jangos vagy milyen kép borzalma ott annyira közel vannak a szemeid :| vagy is úgy tűnik amúgy nem tudom :D olyan átlag vagy :) valami forma a hajnak meg kicsi smink :D meg szemöldök szedés :D ... ruhatár újítás :) sötét hajad van és szerintem illik hozzád a piros (: meg az a szemüveg is :D szétszórtnak tünsz a képek alapján >.<... szedd össsze magad és figyelj ezekre !
2011. júl. 20. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Szürke és izléstelen,az arcod sem tetszik,de valóban ki lehetne hozni belőled többet is.
2011. júl. 20. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:

az arcod eléggé asszimetrikus, nekem nem tetszenek a vonásaid, a ruháid meg eléggé hát...

egy szerb falusi kislány jutott eszembe.

2011. júl. 21. 00:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocsi de szerintem nem szép..
2011. júl. 21. 10:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Amugy nem szerb hanem székely falusi lány vok. :P
2011. júl. 21. 12:14
 18/18 anonim válasza:
Ha egy kicsit jobban oda figyelnél magadra akkor elég szépet kihozhatnál magadból. A hajadat szerintem vágasd le rövidebbre és lépcsőzetesre. Csináltass normális oldal frufrut. A 2-3 képen nézel ki legjobban fejileg.A 4.kép meg háát az szerintem nem szép..:S A piros nagyon jól áll.És egy kis sminkkel szebb is lehetnél.A ruhatáradon meg minnél hamarabb változtass!! Ez az én véleményem. És ne haragudj meg ha valami bántót mondtam.
2011. júl. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!