Ez így szerintem nagyon ronda. Mit csináljak, hogy szebb legyen?
Sziasztok! Tudnátok valami tippet adni, hogy mit csináljak a kulcscsontommal, vagyis a vállammal, hogy ennyire ne álljon ki, mert undorítóan néz ki:
esetleg valami gyakorlatot,vagy más egyebet?
Előre is köszi, aki elolvasta és válaszolt!
Hey, ne sértegesd a kulccsontomat! :). Nekem is dettó ilyen, és én szeretem, soha nem találtam csúnyának! Egyik testrészem, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, pedig ilyen nem sok ilyen van rajtam..
Gondolom am hogy a kezed is elég izmos lehet alapból, ált az ilyen felsőtesthez szálkásabb, izmos kéz "jár".
Hát sportolok mellé, hogy ne tűnjön annyira nagyon csontosnak, de nem angyon hazsnál és engem nagyon zavar, hogy látszik a kulcscsontom:/ sajnos hízni nme tudok nagyon, ha mégis az is a hasamra megy és nem marad meg sokáig...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
ma 12:00
Nem feltétlenül...
Rajtam van bőven felesleg, 165/67 vagyok, és nekem is majdnem ilyen, sőt, hanyatt fekve a bordám, és a csípőcsontom is nagyon kint van (pedig rendesen van rajtam háj...)
Ez genetika inkább, mármint alkati dolog, nem súly, meg vékonyság függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!