Lehet-e valamit tenni, ha igen mit hogy fehérebb legyen a bőröm, mert eléggé barna vagyok, de nem vagyok cigány vagy ilyesmi, de szerintem ezért az emberek azt hiszik hogy igen:S (? )
Kosz nem lehet, mert szinte mindennap fürdök xD, meg lekopni se fog, mert nem a strandtól van.
Mit tegyek?
A kommenteket előre is köszi!
17/F
Hidd el, ha lehetne:D
Mert ha barna vagy akkor ilyen kérdéseket írsz mert nem tudsz mit tenni:D
Ha viszont fehér, akkor letudsz barnulni!:D
Hát jó köszi, csak azért még is jobb lenne, ha csak egy kicsit fehérebb lenne a bőröm!:(
De azért köszi:)
Hát jó, köszi:)
Lehet hogy ez lesz a legjobb, ha így hagyom, csak mégis csak jobb lett volna ha van valami megoldás!
De akkor mind1!:S
Azért köszi!:)
Hát ja, csak szerintem másoknak nem tetszem így, és ez hülyeség hogy nem számít mások mit gondolnak, mért ne számítana, pont most számít, főleg ha barátnőt akarok szerezni!:S
De azért köszi neked, és az orrodnak:D
Hidd el, a csajoknak is jobban bejönnek a kreolbőrű pasik, mint a hullafehérek. ^^
Igaz, én nem vagyok vmi barna xDD És érdekes hatást keltek a sötét hajammal meg a világoskék szememmel. De no para. Nem érdekel. ^^ Nekem így tetszik. :D
Ja és az egyik válaszoló jól írta, használj naptejet, h ne barnulj tovább. =)
16/L
Hát jó akkor mind1, ha fehérebb már nem tudok lenni, akkor megpróbálok barnább se!:D
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!