Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcomon barna foltok...

Az arcomon barna foltok vannak, szerintem a nap miatt, van olyan krém ami ezen segít van enyhíti?

Figyelt kérdés

Mindig használtam napvédő krémet ,de csúnya a bőröm pedig 23 vagyok:(

mit csinálhatnék vele?

használok arcradírt pakolásokat....de van olyan krém ami erre való?

2009. szept. 29. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyan ilyen! Igaz most kissé halványabb, mert napra nem megyek és ha ki is megyek csak 50 faktoros naptejet és alapozóban:((((

Én régen nagyon sokat napoztam, és az arcomat is, de akkor még nem jött ki.

2-3 éve jött ki először nyáron, amikor reggel 8 körül futni jártam. először csak a szám felett, majd mindkét oldalon az orromtól jobbra és balra, kisebb szabálytalan folt. És minél inkább érte a nap, annál inkább barnult:(((

2 éve nem napoztam, és el is tűnik télen teljesen. De tavasszal kijön a napra. sajnos a napvédő krém sem ad védettséget 100%-osan, mert halványan, de smink nélkül látszik.

Természetes halványító a kövirózsakrém, de csak elhalványítja de a naptól ismét vissza jön.

Állítólag májfoltokra, pigmentfoltra, tud a bőrgyógyász írni valamit, amivel tavasz elején le kell kezelni a bőrt és állítólag nyáron nem jönnek ki.

Különben én is 23 voltam, mikor ez a borzadály ott virított a fehér bőrömön:P

Nem napozok, én így védem, de bőrgyógyász biztos tud valamit ajánlani.

Remélem segítettem:))))

2009. szept. 29. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:
igen köszönöm:)
2009. okt. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!