Az arcomon barna foltok vannak, szerintem a nap miatt, van olyan krém ami ezen segít van enyhíti?
Mindig használtam napvédő krémet ,de csúnya a bőröm pedig 23 vagyok:(
mit csinálhatnék vele?
használok arcradírt pakolásokat....de van olyan krém ami erre való?
Nekem is ugyan ilyen! Igaz most kissé halványabb, mert napra nem megyek és ha ki is megyek csak 50 faktoros naptejet és alapozóban:((((
Én régen nagyon sokat napoztam, és az arcomat is, de akkor még nem jött ki.
2-3 éve jött ki először nyáron, amikor reggel 8 körül futni jártam. először csak a szám felett, majd mindkét oldalon az orromtól jobbra és balra, kisebb szabálytalan folt. És minél inkább érte a nap, annál inkább barnult:(((
2 éve nem napoztam, és el is tűnik télen teljesen. De tavasszal kijön a napra. sajnos a napvédő krém sem ad védettséget 100%-osan, mert halványan, de smink nélkül látszik.
Természetes halványító a kövirózsakrém, de csak elhalványítja de a naptól ismét vissza jön.
Állítólag májfoltokra, pigmentfoltra, tud a bőrgyógyász írni valamit, amivel tavasz elején le kell kezelni a bőrt és állítólag nyáron nem jönnek ki.
Különben én is 23 voltam, mikor ez a borzadály ott virított a fehér bőrömön:P
Nem napozok, én így védem, de bőrgyógyász biztos tud valamit ajánlani.
Remélem segítettem:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!