Segítség! Nem tudom, hogy hogy állna. Sziasztok, Hosszú
gesztenyés barna hajam van. A szemem is barna, Kreol
bőröm van. Nagyon szeretnék szőke lenni, bár szerintem
nem állna jól, szerintetek? Milyen szőke álna jól
esetleg?
Így látatlnba valóban nem állna jól. Ismertem egy lányt hasonló paraméterekkel, szőke melírokat tetetett a hajába, iszonyatos volt. Talán a mézszőke jól állna, de úgy, hogy az egész hajadat befested, nem pedig melíroztatod.
2009. okt. 11. 14:28
Ne haragudj,de nem előnyös kreol bőrű lányoknak a szőke.De linkelj képet magadról,úgy könnyebb eldönteni.
2009. okt. 12. 12:00
3/10 A kérdező kommentje:
Szia!Második vagyok!Huhh...hát hosszú a hajad,mire ebből szőkét csinálnak,még ha leszívatod se menne elsőre.Szerintem próbának rakass bele sűrű világosszőke melírt.Akkor könnyebb lesz megállapítani hogy hogy állna a szőke.És onnantól már olyan vészes sem lenne átfesteni,de te tudod.Ha mégis szeretnél szőke lenni,iskolai szünetekben próbálkozz,mondjuk téli szünetben,akkor nem gáz ha leszívják és narancs színű marad a fejed míg szőkét nem tudnak belőle varázsolni.
2009. okt. 24. 09:56
1. Nem semmi ebből szép szőkét( nem sárgás, vöröses) csinálni
2. Mi a bánat bajod van az eredeti hajszíneddel? Szerintem jól áll a barna.
2009. okt. 26. 15:54
Nagyon szép barna hajad van,és nagyon illik neked.Szerintem komolyabb,nőiesebb, sejtelmesebb, mintha szőke lennél. és szerintem jobban állna mint a szőke,és a nagyon világos semmiképp nem. Mellesleg ha nagyon szeretnél szőke hajat, akkor szerintem a szőke melír állna jól neked. 18/L
2009. okt. 26. 16:45
szerintem nagyon jól áll ez a barna, a szőke meg nem állna jól. plusz a hajad is tönkremenne amíg kiszőkítik...
2009. okt. 26. 17:19
Pffú rohadtszép hajad van:D
Ne tedd tönre a szőkítéssel.És még nagyon fiatal vagy, lehet hogy hamar megbánnád, akkor már a hosszú hajad szétvan cseszve.Nagyon jóláll ez a barna.Nem eltántorítani akarlak, de én is hosszú barna hajú lány vagyok, nekem is írtóra tetszik a szőke haj, de nem festem át.Mert én így vagyok én, nekem ez áll jól^^És hiddel, hogy neked is:)Mégha jól is állna a szőke, szerintem a mostani hajad nagyonjó:)
2009. okt. 26. 18:06
Próbálj fel pár szőke parókát mielőtt nekivágsz. Kérdezd meg a fodrászod, hogy mennyi idő alatt tudnáaa hajadból olyan szőkét csinálni, mint amilyet választottál, és azt is, hogy mennyire teszi tönkre. Utánna döntsd el, hogy megéri e. Szerintem is maradj a barnánál.
2009. okt. 26. 20:29
ne fesd be szokere , en kb igy nezek ki mint te , befestettem , utana mar nem teteszett es a hajam tonkre van most menve , annyira hull azt sem tudom mit csinaljak vele
es nagyon jol all ez a barna neked
2009. okt. 26. 21:56
Kapcsolódó kérdések: