Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Nem tudom, hogy...

Segítség! Nem tudom, hogy hogy állna. Sziasztok, Hosszú gesztenyés barna hajam van. A szemem is barna, Kreol bőröm van. Nagyon szeretnék szőke lenni, bár szerintem nem állna jól, szerintetek? Milyen szőke álna jól esetleg?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Így látatlnba valóban nem állna jól. Ismertem egy lányt hasonló paraméterekkel, szőke melírokat tetetett a hajába, iszonyatos volt. Talán a mézszőke jól állna, de úgy, hogy az egész hajadat befested, nem pedig melíroztatod.
2009. okt. 11. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de nem előnyös kreol bőrű lányoknak a szőke.De linkelj képet magadról,úgy könnyebb eldönteni.
2009. okt. 12. 12:00
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

(bal oldali)

2009. okt. 23. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Második vagyok!Huhh...hát hosszú a hajad,mire ebből szőkét csinálnak,még ha leszívatod se menne elsőre.Szerintem próbának rakass bele sűrű világosszőke melírt.Akkor könnyebb lesz megállapítani hogy hogy állna a szőke.És onnantól már olyan vészes sem lenne átfesteni,de te tudod.Ha mégis szeretnél szőke lenni,iskolai szünetekben próbálkozz,mondjuk téli szünetben,akkor nem gáz ha leszívják és narancs színű marad a fejed míg szőkét nem tudnak belőle varázsolni.
2009. okt. 24. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Nem semmi ebből szép szőkét( nem sárgás, vöröses) csinálni

2. Mi a bánat bajod van az eredeti hajszíneddel? Szerintem jól áll a barna.

2009. okt. 26. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szép barna hajad van,és nagyon illik neked.Szerintem komolyabb,nőiesebb, sejtelmesebb, mintha szőke lennél. és szerintem jobban állna mint a szőke,és a nagyon világos semmiképp nem. Mellesleg ha nagyon szeretnél szőke hajat, akkor szerintem a szőke melír állna jól neked. 18/L
2009. okt. 26. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jól áll ez a barna, a szőke meg nem állna jól. plusz a hajad is tönkremenne amíg kiszőkítik...
2009. okt. 26. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Pffú rohadtszép hajad van:D

Ne tedd tönre a szőkítéssel.És még nagyon fiatal vagy, lehet hogy hamar megbánnád, akkor már a hosszú hajad szétvan cseszve.Nagyon jóláll ez a barna.Nem eltántorítani akarlak, de én is hosszú barna hajú lány vagyok, nekem is írtóra tetszik a szőke haj, de nem festem át.Mert én így vagyok én, nekem ez áll jól^^És hiddel, hogy neked is:)Mégha jól is állna a szőke, szerintem a mostani hajad nagyonjó:)

2009. okt. 26. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Próbálj fel pár szőke parókát mielőtt nekivágsz. Kérdezd meg a fodrászod, hogy mennyi idő alatt tudnáaa hajadból olyan szőkét csinálni, mint amilyet választottál, és azt is, hogy mennyire teszi tönkre. Utánna döntsd el, hogy megéri e. Szerintem is maradj a barnánál.
2009. okt. 26. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:

ne fesd be szokere , en kb igy nezek ki mint te , befestettem , utana mar nem teteszett es a hajam tonkre van most menve , annyira hull azt sem tudom mit csinaljak vele

es nagyon jol all ez a barna neked

2009. okt. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!