Mi lenne az első gondolatod ha meglátnál a strandon egy ilyen nőt?
1. Szegény, biztosan betegség miatt néz így ki, neki is nagyon rossz lehet.
2. folytatom kisbabám úsztatását.
így van, ne foglalkozz a civilizációs torzulásokkal, kérdező! :)
itt azért többnyire normális értékrendű emberek adnak tanácsot , de nem lehet reprezentatív szeletnek nevezni a százalékos pozitív hozzáállást.
azaz a strandos bunkók nagy valószínűséggel megmaradtak strandos bunkónak és a gyerekeik is azok lettek, de ezzel ne foglalkozz!
nekem pl alig van mellem és mindig külső szilikonpárnát rakok a melltartómba, hogy átlagosnak tűnjek.
a kedvesemnek és az imádott szinte felnőtt, okos fiamnak köszönhetően azonban mára már tudom, hogy mik az értékek a világban és magasról teszek a csodálkozó pillantásokra, strandon már nem teszem be a szilikont és vígan úszkálok a háromszög felsőmben :)
egyszer képzeld, az egyik aquaparkban kipottyant a szilikon, amikor leértem a nagy kék csúszda aljára, úgy kellett összeszednem méterekről :D
na az sokkal cikibb volt, mint a tudat, hogy kicsi a cici :)
Igen, a szőrtelenítés jó megoldás, a hegekről nyilván nem tehet, de ha szőrtelen, a helyzet már jobb.
Egyébként engem sem izgat, hogy ki hogy néz ki, ha nem büdös és mocskos, elférünk a medencében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!