Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne az első gondolatod?

Mi lenne az első gondolatod?

Figyelt kérdés

Mit gondolnál akkor ha egy esküvőn a pár egy szájrapuszi után megöleli egymást.

Tehát nem csókolóznak mint a többség.

Számodra mit jelent ha megöleled a párod?

2011. aug. 20. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A Világot,Az Életet,A Jót... tovább is van,mondjam még? :-)
2011. aug. 20. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez aranyos,nincs benne semmi kivetnivaló.Biztos nem akarják hogy mindenki azt nézze hogy ők hogy smárolnak.Amikor én megölelem a párom akkor nincsen világ,nincsen fájdalom,nincs idő,csak mi vagyunk meg a nagy szerelem : )
2011. aug. 20. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem így is tökéletes lenne.
2011. aug. 20. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Max azért lepne meg,mert még nemláttam ilyet:) de ha belegondolsz,nem egy fura helyzet végülis,el tudnám képzelni:) Amúgy nekem csodálatos érzés. Ha őt ölelem az valahogy sokkal másabb érzés mintha bárki mást ölelnék. Ahogy érzem hogy ver a szíve,ahogy szorít magához,imádom amikor öleljük egymást. Számomra ennyit jelent:)
2011. aug. 20. 15:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Elég sok esküvön voltam már de mindenhol csókolóztak az igen után.

nemrég néztem meg az esküvői videonkat és akkor tünt fel hogy adtunk egymás szájára egy puszit és hosszasan megöleltük egymást,körülöttünk mindenki mosolygot de nem tudom miért...

Nekünk igy természetes,igy fejezzük ki azt hogy szeretjük egymást,szinte soha nem csókólózunk.

2011. aug. 20. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Ugy latszik csak M.O.-on divat meg csokolozni, nyelvezni, nyalni-falni egymast. Ez csak egy szereples, a nezoknek/vendegeknek. Sokkal gusztusosabb egy puszi, es megoleles, ami tenyleg az erzeseket mutatja ki, nem a nyalakodast.
2011. aug. 20. 15:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Azert mosolyogtak, mert nekik ez egy kis feludules volt latni igaz szeretet, nem a hagyomanyos smarolast.
2011. aug. 20. 15:26
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha valahol, egy esküvő alkalmával nemcsak szabad, hanem el is várható, hogy az ifjú pár boldogságában szájon csókolja egymást úgy isten igazából. Aki beéri egy langyos szájrapusziva a saját esküvőjén... , hát eléggé elgondolkodtató. Nálunk a csók ma is gyakori igazi és szenvedélyes, ami nem nagyon szokott "következmény" nélkül maradni.
2011. aug. 20. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Na, a kovetkezo elvarhato jel, bizonyitek a "nagy szerelemre, boldogsagra", majd az lesz, hogy meg is d.gjak egymast az oltar elott? Na ne!
2011. aug. 20. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Nálunk követelték a csókot esküvőn. Azóta jó, ha 3 csók csattant el, pedig még jobban szeretjük egymást, csak máshogy.
2011. aug. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!