Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne az első gondolatod?

Mi lenne az első gondolatod?

Figyelt kérdés

Mit gondolnál akkor ha egy esküvőn a pár egy szájrapuszi után megöleli egymást.

Tehát nem csókolóznak mint a többség.

Számodra mit jelent ha megöleled a párod?

2011. aug. 20. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugy koveteltek mint az olaszok a lagziban, hogy minden 5 percben verik a poharukat, tanyerukat az evoeszkozzel, hogy az "ifju par' csokolozzon? Ki raz a hideg, meg gondolom a boldog part is.
2011. aug. 20. 15:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom azzal ha valaki csókolózik ebben a szituban,nem a fél perces nyalakodásra gondolok mert szerintem az már tulzás egy sima nyelves csók is lehet szép.

Számomra egy ölelés sokkal többet jelent egy csóknál,valószinű ezért öleltük akkor egymást,bár mondom ez akkor fel sem tünt hisz ez nekünk természetes.

2011. aug. 20. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:
mi sem csókolóztunk a szó szoros értelmében. szerintem nem is odaillő a fél világ előtt nyalni falni egymást.
2011. aug. 20. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!