Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék a Youtubra sminkelős...

Szeretnék a Youtubra sminkelős videókat felrakni. Hasznos tippek?

Figyelt kérdés
Angolul elég jól tudok, viszont így a kamerába elég nehézkes leńe beszélni... :) Elötte írjam meg a szöveget, vagy mit csináljak? És ha kész a vidi akkor hol szerkeszthetném meg? Milyen kamerát használjak ilyen célra? És milyen legyen a háttér? Bármilyen tippet szívesen várok! 15/L
2011. júl. 20. 00:10
 1/3 hot_kiss ***** válasza:
100%

Nem kell neki olyan hú de nagy feneket keríteni, szerintem.

Én úgy gondolom, hogy tök felesleges megírnod előre a szöveget, nekem egyébként is jobban bejönnek a nem túl sokat vagy éppenséggel nem beszélős videók, hisz itt a sminken lesz a hangsúly, nézni kell inkább. (a feliratozás a nyelvek miatt nem túl jó..:/)

A szerkesztőprogramban és a kamerában nem tudok segíteni, azt inkább kérdezd meg egy másik témakör alatt.

Háttérnek jó a falad is, de több blogger is csak fogja magát, leül a seggére és nem érdekli a háttér. (egyébként ezzel szerintem nincs is baj)

Remélem egy kicsit segítettem(:

2011. júl. 20. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ha lehet egyneletes háttér. Semleges vagy a sminkhez illő zene. Ügyelj arra, hogy ne legyen idegesítő a háttérzene.

Fontos hogy éles, jó kamerád legyen.

Érdemes előre megcsinálni a sminket amit el fogsz készíteni, írni egy rövid scriptet, és a végére bevágni egy pár közeli képet.

2011. júl. 20. 01:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra figyelj amikor felveszed a videót, hogy mindig látszódj. Csomóan kimennek a képből és nem látni mit is csinálnak tulajdonképpen..
2011. aug. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!