Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen lányokról?
Mi a véleményetek az olyan lányokról, akik nem sminkelik magukat állandóan, nem járnak minden hétvégén bulizni, de jó társaságban felszabadultan szoktak viselkedni? Nem a legújabb divat szerint öltözködnek, de nem slamposak, próbálnak csinosak lenni? Nem 40 kilósak, hanem 60, 70, esetleg 80? Nem váltogatják ciklusonként a fiúikat? Nem dohányoznak, nem alkoholizálnak, nem szexelnek orrba-szájba?
Illetve szerintetek: jogos-e, hogy őket az "elitnek" mondott lányok lenézik, kinevetik, megjegyzéseket tesznek rájuk anélkül, hogy ők okot adtak volna erre?
Egy lány nem kell igyon-cigizzen ahhoz, hogy megragadó természete legyen. Nem kell divatosan öltözzön, de akkor ne legyen régimódi sem, és amennyiben egységes és összepasszoló cuccokban jár, akkor nincs gond. Nem kell homokóra legyen, de azért egy 80 kilós lány nem esztétikus látvány. Az esetek nagy százalékában hanyagság kérdése, tehát VÁLTOZTATNI KELL! A frizurája fontos még, ne legyen hátrakötött lófarok mindig, mert az szürkeegérré teszi.
DE sajnos az általad leírt típusú lányok nagytöbbsége szürkeegér, és nincs sem humoruk sem megragadó természetük. Az öltözködésük béna, csak álltatják magukat ezzel a szöveggel. Szóval én változtatnék valamin a helyükbe. Bármin csak törjek ki a szürkeségből.
Hát igen, a közízlés..
A visszafogottabb lányok nehezebben is ismerkednek, így alapból nehéz helyzetből indulnak, mivel sokkal könnyebb úgy ismerkedni, ha valakinek jó beszélőkéje van, de ehhez meg önbizalom kell.
Én 172 cm körül vagyok, hozzá 65 kg és szerintem ez hátrány. Most fogyózok és legalább 56 kiló szeretnék lenni. :) Nem is érzem jól így magam, és akárki akármit mondd, a vékony lányok kelendőbbek és jobban is mutatnak rajtuk a ruhák ( egy vékony lány is lehet formás). Vannak, akiknek a húsosabb lányok jönnek be, de ez inkább az idősebb korosztálynál jellemző nagyobb számban. :/
sajnos velem és a barátnőimmel is ez a helyzet...divatosan öltözünk,de nem járunk minden héten plázázni,hogy valami jú új dolgot vegyünk,ami kb 2 hét alatt ki is megy a divatból....csőnacit hordunk(bár ez a mi sulinkban szinte követelmény,mert különben strébernek nézik az ember lányát:/),viszonylag divatos felsőket,és jó cipőket,nem kötjük mindig lófarokba a hajunk(sőt én szinte soha,csak ha nagyon melegem van és akkor is magascopfba rakom) 164cm vagyok,és mindehhez kissé ingadozóan 62-65kg...szerintem nem gáz,ha egy 175cm magasságú csaj majdnem 80kg,mert sokkal jobban eloszlik a fölösleg mint egy kicsit alacsonyabb lányon,mert több helye van....nem értem a srácokat...néha (nagyon ritkán) észreveszem hogy próbálnak 1x-2x barátkozni,de aztán odasündörögnek az "elitekhez" mert ők menőbbek,divatosabbak és vékonyabbak(és sokkal könnyebben kaphatóak)
sajna ez így van manapság:/
11:53 vagyok
én sem értem hogy miért néznek le,holott ők teszik-veszik magukat minden srácnak,ők röhögcsélnek mindenkivel,ők isznak és részegednek le,ők vannak benne a drogban és a sok f*szságban ami jóízlés határán jóval kintebb van(csak egy pl: üvegezés-nem voltam ott csak mesélte vki aki ott volt-a feladata az volt az egyiknek,hogy vegye le a pólóját és hagyja,hogy az egyik srác végignyalja a hasátO.o)
úgyhogy nekünk szerintem sokkal több jogunk lenne lenézni őket...
11:21-es vagyok.
Nem érzem úgy, hogy bárki lenézne, csak én vagyok elégedetlen és persze, örülnék ha sok embernek tetszenék, de első soron magamnak, ezért pedig tennem kell :)
Én nem vagyok ennyire kiábrándulva az emberekből, sok kedves és vicces személyiség van, persze mindenhol ott vannak a népszerű lányok, akiknek nincsenek is igazi barátaik minden csak felszín. Ki akarna oda tartozni? :D Abban a társaságban ált nincs is normális, jó fej ember, mivel annak nem venné be ezt a gyomra..
Utálom, hogy megy mindenhol a 'gyökér' és a 'népszerű' kasztba sorolás..
Én tudom, hogy milyen vagyok és aki gyökérnek lát engem, az vagy nem ismer vagy irigy rám valamiért (bár nem tudom rám miért lehetne annak lenni :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!