Miért undorodnak a pasik a rövid hajú csajoktól?
Utolsó! Teljesen egyetértek veled.
Amióta ilyen rövid a hajam, akárhányszor voltam fodrászomnál, minden egyes alkalommal azt mondta, hogy nekem teljesen jól áll ez a "hossz" és még fontosabb, hogy tudom is viselni.
Ráadásul meg is változtam egy kicsit, máshogy tekintek a pasikra, kicsit nyitottabb lett a szemem úgy érzem. Volt nekem fenékig érő hajam is és néha most is csodálom a hosszú hajú nőket, hogy milyen bámulatosan gyönyörűek a göndör fürtjeik (mindig is szerettem volna gödör hajat, világ életemben szög egyenes volt..), de már nem bírnám ki azt, hogy hosszú hajam legyen. (:
ez az "undorodik" tényleg erős kifejezés. én lány vagyok, de szerintem van elég sok nő, akiknek a rövid haj áll jól. tény az is, hogy a hosszú haj nőiesebb, de aztis ugyanúgy tudni kell viselni. igaz, nekem derékig érő válltól lefelé fürtökben göndörödő hajam van, amit nagyon szeretek, de sokáig akartam rövid hajat. de amilyen gyáva vagyok, nem merek belemenni, hogy levágassam, meg am se bírnám, ha nem tudnék mit piszkálni meg ápolgatni..:D
de am ha jól áll, és ezt te is tudod, és nem kételkedsz, akkor ne adj mások véleményére. és lehet az is, hogy azért "mutogatnak rád ujjal",mert egyéniség vagy, nem tömegcucc, a szögegyenesre vasalt mellig érő hajaddal..:D
Nekem egyáltalán nem tetszik nőkön a rövid haj.
Egy nőnek legyen hosszú haja!
Egy férfinek legyen rövid haja!
Ez a véleményem.
Bocs, de szerintem egy szép arcú nőt is el tud rontani a rövid haj. Nem láttam még olyat, akire azt mondtam volna, hogy hűha neki tényleg a fiús haj áll jobban, nem a nőies hosszú.. Én biztos nem vágatnám le a hosszú, barna, hullámos hajamat. Egyszer volt rövid a hajam, ami megosztotta a tömeget, a párom kiakadt rajta, hiába a szép babaarcom. Meg különben is a nők miért akarnak férfiasodni, lassan már teljesen felcserélődnek a szerepek. :S
25N
A haj egyben fejdísz is, figyelemfelkeltő, finom, nőies.
A szőke hajra pl. az arab országokban feláll a far.ka a pasiknak.
00:52 vagyok. Örülök az egyetértés(ek)nek, ezek szerint nem írtam hülyeséget.:D
Látjátok, máris itt van két hülyegyerek (11:52-re és 13:04-re célzok), ők élő példák arra, amit mondtam. Annyira konzervatívak, hogy az már fájdalmas. 13:04, ha ennyire zavar a 'szerepek felcserélődése' (aminek egyébként semmi köze a haj hosszúságához), akkor menj csak vissza a konyhába, légy a férjed csicskája, ne dolgozz, ne szavazz és ne szólj bele semmibe, elvégre te csak egy nő vagy. Menjünk már vissza a középkorba...
Kérdező, továbbra is azt mondom, amit eddig; ez a te hajad, a te döntésed. Elmondásod alapján jól érzed magad rövid hajjal és kaptál pozitív visszajelzéseket is, úgyhogy biztos jól is áll. Innentől kezdve senkinek sincs beleszólása. Maradi p*csfejek (már elnézést) mindig lesznek, ők azok, akiket figyelmen kívül kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!