Miért undorodnak a pasik a rövid hajú csajoktól?
Szerintem ez butaság. Először is, nem "undorodik" tőlük senki. Ez egy nagyon durva szó. Attól undorodunk, ami igénytelen vagy gusztustalan.
Másrészt szerintem épphogy a rövid haj a legnőiesebb. Sok lányt/nőt látok, aki a hosszú haja mögé próbál "rejtőzni". Aki csúnya, az hosszú hajjal is az - és akinek szép arca van, annak a rövid haj elmondhatatlanul szexi és vadító (Ld pl Sylvie van der Vaart). Szerintem önbizalmat, magabiztosságot áraszt, és pont ezektől lesz egy nő vonzó.
hát nem tom...az én társaságomban van egy csomo pasi aki imádja a rövid hajat...és ott nyáladzanak a tényleg szép rövid haju nőkre:) vannak nagyon nőies szép rövidhajó csajok..nem egyet láttam már:)
22L
Szerintem ez a nőiességtől függ.
Nagyon szexi lehet egy rövidhajú nő is. pl Halle Berry nagyon gyönyőrű szerintem! Főleg, ha szép, hosszú nyaka is van, meg szép arca.
Meg ez a nő is gyönyörű szerintem:
pár éve szép hosszú hajam volt,de muszáj volt levágatni,én meg siránkoztam hogy olyan leszek mint egy fiú.Aztán mikor levágattam,mindenki dicsérte hogy milyen jól áll,és nekem is sokkal jobban tetszik igy.Bár nem mindenkinek áll nőiesen,de én igy szeretem :)
Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor lehet, hogy csak erre vannak furcsa férfiegyedek :D
Utolsó ~ nekem még ennél is rövidebb a hajam.
a hosszú haj nőiesebb alapvetően.de úgyis az arc számít.ha nőies arca van,akkor bejön rövid hajjal is.
30/F
Mert van egy ilyen idióta beidegződés, hogy a lányoknak hosszú haja legyen, a fiúknak meg rövid. Igaz, én hosszú hajú csaj vagyok és még hosszabbat akarok, de csak mert én így érzem jól magam (rövid hajjal szószerint nem bírok létezni), nem azért, mert mások szerint az a nőies (mellesleg más "nőies" vonást nem vélt még felfedezni rajtam senki).:D
Az meg egy bődületes baromság, amit a második írt. Tudod, ki undorodik a hosszú hajú pasiktól, nekem kifejezetten tetszenek. Csak persze az is egy olyan dolog, amit tudni kell viselni - ugyanúgy, mint nők esetében a rövid hajat. Szóval nem az az alapvető probléma, ha lány létedre rövid a hajad/srác létedre loboncot viselsz, hanem az, ha szarul áll.
Kérdező, én azt mondom, ne mások véleményére adj, semmi közük a te küllemedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!