Fáj hogy nem kellesz már fiatal csajnak mi? :D
Vén kecske marad a marokmarcsi vagy a thököly út este 9 után :))
Egyet értek. Minek teszel fel kérdést, ha a neked nem megfelelő válaszokat totál kritizálod, és csak annak adsz igazat, aki megvéd?! Felesleges volt akkor a kérdésfeltevés!
Egyébként nagyon szőrös a mellkasod, nekem ez egyáltalán nem jön be. Nem azt mondom, hogy a csupasz jajj de vonzó, de azért találjuk meg az arany középutat!
26/L
Na kérdező, ezért nem fogsz magadnak nőt találni. Minősíthetetlen, ahogy némelyik válaszra reagáltál...mint valami szaros kölyök. Ha tapadnának rád a nők, nyilván nem kérdezősködnél itt. Fogadd el, hogy sokaknak NEM TETSZIK a szőr, és hogy attól nem leszel férfi. Szánalom...
25/N
Nekem speciel tetszik:)
Semmi gond nincs a szőrrel, nem értem miért akadtok ki ezen ennyire, pedig én is 20 alatt vagyok.
Nem csupasz csigával akarok lenni, hanem pasival.Ennyi:)
Ja, de ha mellette egy idi.óta bunk.ó aki nem tud viselkedni meg egy beképzelt ma.jom akkor hiába olyan szőrös, mint egy majom , meg egy gyáva nyúl nekem akkor sem lesz férfias.
Mint ahogy valaki írta a szőrzet nem a férfiasság foka nálam.
Szerintem inkább a tulajdonságok azok amik meghatározzák, hogy ki férfias meg ki nőies..
Mint egy gorilla. Gyönyörű... Nem kell gyantáztatni, tényleg, de ha mondjuk egy fűnyíróval átmennél rajta, máris jobb lenne.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!