Nekem bejösz nagyon..tetszik az alsónacid is:P
Aki meg csupasz férfit akar,az keresgéljen a 14-16 évesek körében. Egy katasztrófának tartom,hogy ma már az a ciki,hogyha valaki férfiasan néz ki..
Vasalják a hajukat,sminkeljék magukat,szedjék le a szőrt tetőtől talpig,legyenk tapadós nadrága.. gusztustalan.Lassan semmi különbség nem lesz férfiak és nők között.
21/L
Én nem értek egyet.
Mert ugye van a vasalt hajú,répanacis elfuserált divatmajom kisfiúk,akik tényleg undorítóak.
De vannak a férfiak kidolgozott testtel,izléses ruhákba,férfiasan,esetleg kevés borostával.
Szerintem nem bu..is ha ad magéra és leszedi a melkasáról a szőrt.Oké láb,kar,has legyen,de a mellkas ne,nem a középkorban élünk.Bár kedves kérdező,attól függ milyen korosztályú és felfogású nőt keresel.
20-as éveiben járó,külsejével sokat törődő nő szerintem ezt a párjától is elvárja.Én pl. azt,hogy edzett legyen és stílusos(már megtaláltam szerencsére)mindenképp.
Ha mondjuk egy kis pufók(nem sértésként)30-40éves nő lennék akinek élete a munka és ,hogy 4-5 gyereket felneveljen,nekik biztosan tökéletes ez a szőr,hisz olyan férfiakról akik a konditeremben találnak csak álmodoznak...illetve még azt sem.
Mindenki megtalálja a hozzá illőt.
És mégegyszer bocsánat,nem lekicsinylő és flegma írásnak szántam,csak olvasni kell a sorok között.
a tested nem csuf de ha jarnal gyurni jobb lenne :)
15/F
Annyira szánalmas egy csicska vagy hogy csak azt értékeled és gondolod hasznos válasznak,ami a tiéddel egyezik.
Gondolom erősen középkorú vagy már,de az agyad megállt egy 10 éves szintjén.
Én a szőrtelen,vagy kevésbé szőrös mellkasú pasikat szeretem,és nem volt még dolgom "kisfiúkkal" ;)
18L
Kétlem,hogy egy úriember így beszél:)
Egyébként egyet értek,Te kérdezted,nem kellene elszállni a számodra negatív kritika felett sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!