nem lesz ez gáz. kb 150-200 kilós nőket is szoktam ott látni, aztán senkit nem érdekel
2011. júl. 15. 11:09
12/22 anonim válasza:
Na ez az.Te soha az életbe nem leszel vékony ilyen hozzáállással ezt most megmondom neked.Nem csak nyáron kell szépnek lenni.
2011. júl. 15. 13:49
13/22 anonim válasza:
Nem gáz, nekem kicsit kisebb a hasam, mint neked, kb. hasonló alkatúak lehetünk. Őszintén, kit érdekel, hogy mit gondolnak ? Nehogymár ne mehessek strandra, mert 10 kiló feleslegem van ! NEm csak a jó testű, vékony lányoké és izmos férfiaké a strand, ne hülyéskedj már...
2011. júl. 15. 15:34
14/22 anonim válasza:
trikini forever neked.. :D
2011. júl. 15. 16:24
15/22 anonim válasza:
Hát kb. nekem még nagyobb hasam van mint neked de a pasik meg vannak őrülve értem csak úgy szólók. Ha jól érzed magad a bőrödben akkor minden ok. ha meg nem érzed magad jól akkor dolgozz meg érte
2011. júl. 15. 18:17
16/22 anonim válasza:
dont do it!!
2011. júl. 16. 23:59
17/22 anonim válasza:
Strandra szórakozni jár az ember, azért, hogy jól érezze magát. Vannak 40 kilós meg 150 kilós lányok is. Lesznek olyanok akik fele akkorák, meg olyanok is akik 2x akkorák mint te. Szóval ha strandra szeretnél menni akkor menj nyugodtan :) De tényleg kéne sportolnod meg diétáznod rá. De emiatt nem kell otthon szomorkodni. Élvezd ki a nyarat :)
2011. júl. 25. 20:39
18/22 hot_kiss válasza:
Nem csak a hasadon van felesleg, hanem a combodon is, minden rossz szándék nélkül elveszik benned így a bugyi.
De ha van melled (ilyen testalkat mellet biztosan), akkor állva nem lehet olyan brutális és járnak nálad duckóbbak is.
Meg amúgy is.. nem mindenki az olyan vékonyakért van oda, mint pl. én. (165cm/52kg)
2011. júl. 25. 21:44
19/22 anonim válasza:
Ugyanmár! ezen fennakadi? Eleve álló helyzetben azért nem ekkora. Én olyan 120 kilós zsírdisznókat szoktam ott látni szaladgálni strandon olyan vígan elvannak senki se foglalkozik velük hogy túl kövérek lennének. Sőt ez a háj még egyesek tetszéshatárán belül van bőven.
18/F
2011. júl. 25. 22:24
20/22 anonim válasza:
ELŐNYÖS MINTÁJÚ TANKINIT A KÉPRE IS!!! :D ÉS AKKOR MÉG KEDVESEN BÓKOLOK IS! ;) KOMOLY! HA NINCS JÓ ALAKOD TUDJ ÍZLÉSESEN ÖLTÖZNI!
AZ EGYRÉSZES IS FELEJTSD EL! - az szörnyű ilyen alkaton. De jóóóó hogy van tankini. ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!