Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Ilyen...

Mi a véleményetek? Ilyen hájjal strandon? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Még két hét van a nyaralásig, addig nem tudom már ezt ledolgozni :( A képeket direkt ülve készítettem, mert úgy a vészesebb

[link]

[link]

2011. júl. 15. 08:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
nem csak vékony lányok járnak strandra.
2011. júl. 15. 08:48
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
késő bánat,ebgondolat...ezen előbb kellett volna elgondolkozni...most már barátkozz meg a gondolattal és kész,élvezd a nyarat,majd jövőre
2011. júl. 15. 08:49
 3/22 anonim ***** válasza:
Na és akkor mi van? Fáj?? Nyugodtan menj strandra és ne feszengj! Az elsőnek igaza van! Nem csak a jóalakú nők járhatnak strandra!
2011. júl. 15. 08:52
 4/22 anonim ***** válasza:

Ez van, el kell fogadni... majd jövő nyárra ledolgozod.

De a bugyi mintha kicsi lenne.... szélesebb pánttal rendelkező bugyit vegyél fel inkább szerintem, ne ilyen vékonyat.

2011. júl. 15. 08:53
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Vegyél franciabugyis bikinit, tankinit, vagy hasleszorítós fürdőruhát.

Így nagyon bevág az alsó oldala és a hasad is nagyobbnak tűnik.

2011. júl. 15. 09:16
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Van rajtad felesleg, az igaz...de ennél sokkal durvábbakat látni. Vegyél mondjuk ilyen fürdőruhát, ami takarja a hasat: [link]

Ha jó melleid vannak, akkor lehet kivágottabb is.

(ezt a két képet meg, amit készítettél, használd motivációnak a fogyáshoz jövő nyárig:))

2011. júl. 15. 09:33
 7/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom miert de szerintem tok aranyos a pocid. Amugy nem veszes,egy par felules,aztan irany a Balcsi....... Pusz.
2011. júl. 15. 10:09
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj már, és ha strandig nem tudod ledolgozni akkor már nem is kezdessz neki? Lehet hogy addigra nem sikerül, de ha odafigyelsz jövő nyáron már mindenki téged fog irigyelni :)

És a strand mindenkié, a 40-től 140 kilósok-ig

2011. júl. 15. 10:23
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Kezd el ma a tornát. 2hétig csináld minden nap: felülés, stbsb... Valamennyire fog látszódni, de átszakadni nem fogsz:) 2hét után se hagyd abba!!!!
2011. júl. 15. 10:54
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
uhh hát ez elég ocsmány :D
2011. júl. 15. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!