Van még olyan ember, aki úgy izzad ilyen melegben, hogy facsarni lehet a felsőjéből a vizet? Mit tudok tenni ez ellen?
Ahogy kimegyek a napra szinte azonnal az arcomon, a nyakamon, a hónaljamnál, a hátamon folyik a víz, még a hajam is csurom víz szokott lenni.... Mivel lány vagyok, ez duplán kellemetlen. Már alapozót, sminket se teszek fel, csak púdert, hogy mattitson...
Ha van még valaki, akinek hasonló problémái vannak, tudna mondani valamit, hogy mivel enyíthető akár egy kicsit is ez az izzadás?
Dezodorokból egyik sem használ, bármilyen méregdrága vagy éppen olcsó, a Solutio Antisudorica kb 2 hónapon át(míg el nem fogyott), használt, a következő üvegcse meg már nem...sőt, jobban izzadtam, mint a használata előtt....
Előfordul, hogy mínusz akárhány fokban is leizzadok, télen...
Mit tudnék ezzel kezdeni?
Bocsánat a regényért, de ez nagyon rossz....
Előre is köszönöm akár itt, akár privát mailben a segítségeket!
18L
Szia!
Pont ma akartam én is írni egy ilyen kérdést, sajnos én is ettől szenvedek, nagyon kellemetlen nekem is lány létemre.
Nekem azt mondták hogy igyak kevesebbet, akkor talán nem izzadok annyira..
Orvoshoz kellene szarintem elmennünk:(
20L
Bocsi iagazából túl sokat nem tudtam segíteni, de legalább tudod, hogy nem egyedi a probléma, sajnos:(
Én ennyire nem vagyok izzadós, de ilyenkor eleve vizes hajjal és vizes ruhában megyek ki az utcára, az hűt, amíg meg nem száradsz. És mivel hűt, a tested nem érzi, hogy izzadnia kell. Valamint van egy stólám ilyen gézszerű anyagból, azt bevizezem és a vállamra terítem. Az is hűt. Mindig van nálam kis üvegben víz, ha a stóla megszáradt, egyszerűen összegyűröm és újra bevizezem. Ha nagyon meleg van, akkor úgy terítem magamra, hogy a karom is fedje. Így szinte egyáltalán nem izzadok.
Emellett mindig van nálam alkoholos arctörlő kendő, ilyenkor nem sminkelek egyáltalán, max. szempillaspirál mert az nem folyik le, és időnként áttörlöm az arcom vele, nagyon kellemes. Esetleg próbálkozz meg ilyesmikkel, ha vízzel hűtüd a szervezeted, akkor talán nem érzi szükségét, hogy izzadjon.
Akkor csatlakozok a táborhoz gyerekek...én is ilyen vagyok :( Pedig nem vagyok annyira stresszes se, illetve mikor tök "happy" voltam meg minden akkor is ugyan úgy izzadtam...
18/L
Köszönöm a válaszaitokat!
Ha a stressz hozzájárul ehhez, akkor a pánikbetegség is? Ugyanis pánikbeteg vagyok...
A vesém meg nagyon rossz, szóval orvosi utasításra napi 3liter folyadékot(tea, viz) meg kell innom... :D
Nálam is van törlőkendő, víz(1,5liter), zsepi meg minden. A szervezetem sem szereti a meleget, ilyenkor gyakran esik le a vércukorszintem(ezért szőlőcukor is van nálam mindig), és ájulás közeli állapotom van, viszont ritkán ájulok el ténylegesen....
Köszi a válaszokat még 1x!
Köszi!
Erre már énis gondoltam, hogy férfi izzadásgátlót vegyek, hátha jobban használ :D Forró teát elég sokat iszom, nyáron is, levest is eszek rengeteget, azokat a löttyöket pedig kihagyom, mert nem finom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!