Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyen szebb az arcom?...

Hogyan legyen szebb az arcom? 15/F

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy sok a kis "apróság" az arcomon, mint pl a szeplő, annyira nem durva de azért sztem feltűnő, meg a kis pattanások (ezek csak néha jönnek elő, általában az orromon) meg az anyajegy sem kevés. igaz az előzőből már levettek 2-t az arcomról, ami így jobb lett, de a szeplő sehogy sem akar elfelé múlni, próbáltam a citromlevet, és halványított de a naptól visszajön, a pattanásokra nem tudom, van kenőcs az néha segít, de nem mindíg, aztmondják, hogy ki kell ülni a napra, ha jól süt és eltűnik tőlle (persze nem 1-től 1-ig) de attól meg a szeplő jön elő. szóval mit ajánlook nekem mit tegyek, hogy elhalványúljanak szeplőim és eltűnjenek pattanásaim? tudom mások szerint szép a szeplő de sztem borzalom :D
2011. júl. 12. 23:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Neked is.
2011. júl. 13. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!