Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy szebb legyen?

Mit tehetnék, hogy szebb legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tippeket szeretnék tőletek kérni, hogy miylen gyakorlatokat végezzek, hogy a kulcs csontom ne "látszódjon" annyira? elég vékony típus vagyok, régebben súlyzoztam attól egy kicsit "izmosodtam" és így annyira nem látszódott, tudnátok még tippeket adni? előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 9. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nőies az, ha szépen látszódik a kulcs csont. Ha meg pasi vagy akkor passz. Bár sztem akkor se gáz a dolog :D
2011. máj. 9. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
20 vagyok, lány csak az a baj h még mellé elég vékony is am nekem sem lenne gond vele, hogy ennyire látszik, csak ez így mégjobban hangsúlyozza a vékonyságomat az meg nem jó:/
2011. máj. 10. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Küldjél képet privátba, ha gondolod. Valószínűleg majd azt mondom, hogy feleslegesen aggódsz, és nincs mitől aggódnod.
2012. máj. 5. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen, de nekem valami gyakorlatot mutassatok, mert az hogy másnak nincs vele baja oké, de én így nem tudom magam elfogadni.

2012. máj. 5. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Kis futás, dinamikus nyújtás, kis ilyen olyan mozgás (guggolás, felülés, hasprés, húzódzkodás, fekvőtámasz, stb.), az előzőnél kisebb levezető futás, statikus nyújtás. Ebben a sorrendben. Mondjuk heti 2*2-t. Az megteszi a hatását. Ha az egész 1-1.5 órás alkalmanként, az bőven jó.

Csináld mondjuk ezt. Ha ezt becsületesen végigcsinálod, az szerintem bőven meg fogja tenni a hatását annál a résznél is. Amikor a kis ilyen-olyan mozgást csinálod, azt csináld váltogatva. Mondjuk egyikből 10-et (csak mondtam egy számot), aztán a következőből valamennyit, a harmadikból, és így tovább, minden körben ugyanannyit mindegyikből (gyakorlatonként lehet különböző, attól függően, hogy mennyire bírod). Szerintem 4 gyakorlat váltogatása az ideális. Úgy állítsd be magadnak ezt, hogy kibírjál legalább 5 ilyen körsorozatot, és logikusan úgy váltogasd, hogy mindig más legyen edzve.

2012. máj. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!