Mit tehetnék, hogy szebb legyen?
Ilyen, de nekem valami gyakorlatot mutassatok, mert az hogy másnak nincs vele baja oké, de én így nem tudom magam elfogadni.
Kis futás, dinamikus nyújtás, kis ilyen olyan mozgás (guggolás, felülés, hasprés, húzódzkodás, fekvőtámasz, stb.), az előzőnél kisebb levezető futás, statikus nyújtás. Ebben a sorrendben. Mondjuk heti 2*2-t. Az megteszi a hatását. Ha az egész 1-1.5 órás alkalmanként, az bőven jó.
Csináld mondjuk ezt. Ha ezt becsületesen végigcsinálod, az szerintem bőven meg fogja tenni a hatását annál a résznél is. Amikor a kis ilyen-olyan mozgást csinálod, azt csináld váltogatva. Mondjuk egyikből 10-et (csak mondtam egy számot), aztán a következőből valamennyit, a harmadikból, és így tovább, minden körben ugyanannyit mindegyikből (gyakorlatonként lehet különböző, attól függően, hogy mennyire bírod). Szerintem 4 gyakorlat váltogatása az ideális. Úgy állítsd be magadnak ezt, hogy kibírjál legalább 5 ilyen körsorozatot, és logikusan úgy váltogasd, hogy mindig más legyen edzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!