Ez így nagyon durva? :S
Figyelt kérdés
nagyon gáz?? szerintem borzasztó!! hány kg nak tippeltek a képek alapján? am 13 éves vok.. és 173 cm..
itt a kép: [link]
2011. júl. 12. 22:44
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! 13 évesen még fejlődésben van a tested!
Van egy kis pocid, de az nem vészes.. Sőt!
Csinos vagy! :)
Szerintem olyan 60 körül lehetsz.
3/11 anonim válasza:
Ez átlagos kinézet, nem túlsúlyos, és főleg nem borzasztó. Nem mindenki csontsovány, ez tény, és normális. Ráadásul 13 vagy, most még elkezdesz nőni, és nyőlni, ennél karcsúbb leszel, ha helyesen eszel. Kis mozgással, főleg ilyen jó időben úszással nem lesz semmi gond az alakoddal, ne aggódj =)
4/11 A kérdező kommentje:
jjaj nagyon köszönöm!!!! pont 64 kg...csak szerintem már túl sok..:S
2011. júl. 12. 22:55
6/11 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj. De azzal inkább hogy ilyen magasan sokallod a súlyodat. Néz csak meg egy test tömeg indexet! Ne aggódj emiatt! Szép nő lesz belőled!
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon!!!!!!!!! ment a zöld kezecske:))
2011. júl. 12. 23:26
8/11 anonim válasza:
szerintem a magasságodhoz képest oké...mondjuk a korhoz nem tudom...én 167cm vagyok és 65,5 kg 18 leszek szeptemberben :) szerintem neked szép alakod van...ami + az a hasika ;)) :P
9/11 anonim válasza:
Azta qva, hívjátok a green peace-t, ez itt egy új bálnafaj:D
10/11 anonim válasza:
13 evesen teljesen jo :) de a kis pocit lesportolhatnad, az ilyen koru lanyok szoktak ritmikus sportgimnasztikazni, vagy valamit elkezdhetsz sportolni :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!