Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Hogy nezek ki szerinte...

Csajok! Hogy nezek ki szerintetek?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

ertelmes valaszokat varok kosz :) :*

2011. júl. 12. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

ma 01:17

lehet irni kritikat :) de az elotted levo azt irja valami eszembejut es csinalok kepet bla bla bla...mintha csak en csinalnak te is megnezheted hogy a sztarok is csinalnak

2011. júl. 13. 08:02
 42/68 anonim ***** válasza:
Csak az utolsó kép nem tetszik a többi helyes:)Ugyanilyen telefonom van:)
2011. júl. 14. 09:44
 43/68 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező: Itt mindenki kifejti a maga véleményét. Senki sem tökéletes én sem és te sem vagy az. Sztem ebben egyetértünk. Én is kaptam már az életben hideget-meleget egyaránt. Sőt ha szeretnéd tudni általában hideget kapok de sokszor azok akiktől ezt kapom csak irigykednek. És ezt nem én találtam h. csak irigykednek rám,hanem ezt sokan megmondták nekem. Az h. téged itt elmondanak mindennek,figyelj,egyszerű a válasz. Ne vedd fel sértésnek bármennyire is annak tűnik. Engedd el magad mellett amit mondanak,tudom rosszul esik,tudom milyen rossz,engem 10 évig bántottak pedig csak egy egyszerű lány voltam meg most is az vagyok,annyi különbséggel h. akk. még úgymond "kislány" voltam. Mindenki időről időre változik. Te is én is mindenki. És tudhatnád de ezt nem rosszból mondom h. a sztárok manapság azt hiszik h. mindent megtehetnek mert ők már vkik,ők letettek az asztalra már vmit. Bennük az a hiba h. el vannak maguktól elég rendesen szállva. Mert megtehetik. Híresek,sztárok,gazdagok stb. Bennünk egyszerű emberkékbe is megvan a hiba,de azt mindenki maga tudja h. mi. Olyan nincs h. nincs. Én sem vagyok tökéletes,de ronda sem. Ha vki beszól neked nem kell vissza szólnod mert ezzel saját magadat minősíted le,hidd el. Ne süllyedj le mások szintjére,mutasd meg h. te annál többre vagy való,és ne az ego szóljon belőled mert egy lány sem tűri ezt el. 19/L
2011. júl. 14. 09:57
 44/68 A kérdező kommentje:

ma 09:57

koszonom a valaszt helyesnek tunsz :)

2011. júl. 14. 10:02
 45/68 anonim ***** válasza:
64%
Szívesen:) Én nem ítélkezem mások felől mert ah. nekem rosszul esik ha kibeszélnek úgy az illetőnek is:) Én ezt már megtanultam egy s mindenkorra:) Nem is tudtam h. vki helyes lehet az írásaiból követően:D :)
2011. júl. 14. 10:07
 46/68 A kérdező kommentje:
nagyon tetszett amit irtal *.*
2011. júl. 14. 10:08
 47/68 anonim ***** válasza:
64%
Örülök neki =)
2011. júl. 14. 10:09
 48/68 anonim ***** válasza:
Kis egoista p.csfej vagy, aki a barátnőjét se tudná megvédeni. Gondolom azt hitted, hogy itt majd minden csaj elcsurran a képeidtől, hát pofára estél. :D
2011. júl. 14. 14:19
 49/68 A kérdező kommentje:

ma 14:19

kis sz*poka ott van egy kerdes arra a kerdesre kene valaszolnod hanem huzz a k*rva eletbe :DDDD

irigy f*szfej

2011. júl. 14. 14:21
 50/68 anonim ***** válasza:
az utolsóval értek egyet,mit vártál azért mert nem vagy ronda,hanem álagosan nézel ki és adsz magadra,h mindenki fényezzen?!ha már felteszed ezt a kérdést a képeddet tűrd el útána a negatív kritikákat nem csak a jót és a szépet...és tudom nem nézel ki rosszúl bár nekem nem jösz be,na de az ahogy beszélsz az romnt el mindent szal le van ejtve,h nézel ki ha nem vagy más mint 1 kis egoista "menő srác"...
2011. júl. 14. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!