Csajok! Hogy nezek ki szerintetek?

Sejtettem :D
Amúgy aranyos vagy,de már vagy háromszor elmondtam

Kedves 13:31-es!
Én voltam az, aki azt mondta, hogy tömegsrác, de nem vagyok se kövér, se csúnya, se pattanásos...stb. Vékony vagyok, arányos alakom van, nincs egy csúnya arcom, és tiszta a bőröm. Nem vagyok plázaribi, de adok a külsőmre. Ha szeretnél, akkor adj egy e-mailcímet és küldök képet is, és a facebook profilomat is megnézheted! Köszöntem. (:
ma 13:40
kuld el a facebookod:p
szeretnelek latni hogy kritizaljalak meg en is teged *.*
13:31 vagyok.
A kérdezőnek:
Igen, lány vagyok. :) Ha adsz e-mailt, küldök adatlapot. Itt nem akarom kiírni.
13:40-nek:
Egy szó, mint száz, utálom, amikor bántanak valakit, pláne ilyen fiatal korban, mint a kérdező. Nem lenne szívem letömegsrácozni - pláne, ha nem az. Teljesen normális srác, aki ad a külsejére.
Továbbá elhiszem neked, hogy nem vagy ronda. Csak általában az olyanok irkálnak ilyeneket, akik napi 29 órában WOWoznak, nincs szociális életük, csak mondjuk a chat. Nem állt szándékomban megbántani téged, csak tényleg bepipulok a nem jogos jelzőktől.
14:04
nagyon kedves vagy *.*

Küldtem a képet és a proflt.
// Aki szerint tömeg vagy //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!