Én 20-éves srác wok es 195cm magas! Mit tehetek ellene, hogy jobban érezzem magamat a bőrömben? Valaki hasonló helyzetben?
a 165 centimmel imádom a magas srácokat :D
175-180 alatt nekem nem férfi az a férfi...az meg külön képesség h imádom a magasabbakat :)én tuti a magas átlagos srácot választanám.
fogadd csak el magad,sőt nemhogy örülnél neki:)
viccelsz??? nincs is vonzóbb egy jó magas fiúnál :) ha nekem le kell írnom a zsáneremet, a legelső kritérium, hogy 190+... szóval ne búslakodj, ez nagyon vonzóvá teszi a srácokat és a lányok biztonságban érzik magukat melletted ;)
19/L
A magas fiúk mindig vonzóbbak! :)
Egyébként meg nem az a lényeg, hogy jó pasi vagy átlagos pasi-e valaki, hanem az, hogy fejlődjön a személyiséged (olvass sokat, az tágítja a világlátásodat, és közben hátha magadat is jobban megismered, továbbá legyél tagja néptánccsoportnak, vagy sportcsapatnak, vagy színjátszókörnek stb., ami további lehetőségeket nyújt az önismeretre), és közben majd érzékenyebb leszel arra, hogy észrevedd az olyan lányokat, akikkel egy hullámhosszon vagy.
Szerintem egy pasi legyen magas...nem birom az iylen 170 centis fiukat. Ne erezd hulyen magad emiatt.
179cm/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!