Akinek kicsi a melle az már nem is igazi nő?
"az 1 dolog ha a feje bűnronda,de a mell az csak egy része a lánynak az arca attól még lehet nagyon szép. kettő kur.vára nem ugyanaz,"
Én a közepes vagy nagymellű csajokat szeretem, de nem nézem le a kismellűeket, csak nem jövök össze velük. Azonban ha egy pasi csúnya feje nem tetszik, akkor ne várd, hogy a kis melled ne legyen másnak egy lehúzó pont. Nem ugyanaz, de ha mások felett ítélkezel, ne várd, hogy fölötted ne ítélkezzenek:)
70/B-s mellekkel is odavannak értem a férfiak ;)
totál nem mellfüggő a dolog. Ha valaki szexi, akkor szexi, ennyi. Kisugárzás, elégedettség, ezek számítanak.
Lehet valakinek tökéletes alakja, ha nincs önbizalma.
Nem nézik le szerintem.itt vagyok én 75/B-vel és teljesen megvagyok elégedve velük.sőt volt olyan,hogy buliba a pasi beszélgetett velem majd megkérdezte,hogy igaziak a melleid??Bevallom először sértőnek éreztem de utána visszagondolva büszke voltam hogy nem nagyok igazán de mégis van akinek szemet szúr:D a barátom is állandoan mondogatja főleg mikor "piros napos ünnepeim"vannak,hogy huh milyen kemény és mekkorák mint 2 tök:D
21/L
A kettőt nem lehet összehasonlítani,mert a mell csak esztétikus,de van akinek egy kis pénisz nem tud örömöt okozni.De ha jó a szexben akkor megoldja más úton.
Én sosem farokméret alapján választottam.
De én megértem,hogy van olyan akinek a nagy tetszik,nem vagyunk egyformák.
Ugyanúgy,ahogy van akinek a szőke jön be,van akinek a barna.
én imádom a kis melleket :D
(sokkal jobb a pici feszes, mint a lógós)
én, a határozottan kismellű csaj (75/A) a szintén kismellű barátnőjével üldögélt egy kávézóban. amikor kikértük a számlát, a velünk szemben ülő két srác fizette. sokat tett az önbizalmunknak:) szóval nem mindenkinek a mellméret a lényeg. ráadásul a barátom kifejezetten cicimániás. azt hittem, hogy ez majd gond lesz, mert nekem nem nagy. de imádja az én pici cicimet is:D
16/L
én is inkább jobban szeretem a nagy/közepes méretű mellet, de megnézed a topmodelleket, egyeknek sem gigantikus a melle.
demotivalo.com-on volt 1 olyan post hogy inkább kicsi mell mintsem kicsi IQ ennyit erről... a kis farkú csávók meg jobban meg vannak lőve mert azért a szex 1 kapcsolatban elég fontos szerepet játszik.
egy újabb tény: az eddigi barátnőimnek többnyire kicsi mellük volt, mégsem volt velük semmi gondom stb.
a másik meg az hogy senki sem nézi le a kis mellű nőket, nem értem hogy miről beszélsz.
dolgok ami fontosabbak 1 lányban mint a melle: 1. arc 2. alak 3. személyiség 4. segg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!