Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek kicsi a melle az már...

Akinek kicsi a melle az már nem is igazi nő?

Figyelt kérdés
Nem tehet róla senki,hogy mekkorára nőtt neki,miért kell a legtöbb pasinak lenézni a kismellű nőket??
2011. júl. 10. 16:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
-b
2011. júl. 10. 16:43
 12/33 anonim válasza:
100%

"az 1 dolog ha a feje bűnronda,de a mell az csak egy része a lánynak az arca attól még lehet nagyon szép. kettő kur.vára nem ugyanaz,"

Én a közepes vagy nagymellű csajokat szeretem, de nem nézem le a kismellűeket, csak nem jövök össze velük. Azonban ha egy pasi csúnya feje nem tetszik, akkor ne várd, hogy a kis melled ne legyen másnak egy lehúzó pont. Nem ugyanaz, de ha mások felett ítélkezel, ne várd, hogy fölötted ne ítélkezzenek:)

2011. júl. 10. 16:45
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

70/B-s mellekkel is odavannak értem a férfiak ;)

totál nem mellfüggő a dolog. Ha valaki szexi, akkor szexi, ennyi. Kisugárzás, elégedettség, ezek számítanak.

Lehet valakinek tökéletes alakja, ha nincs önbizalma.

2011. júl. 10. 16:49
 14/33 anonim válasza:

Nem nézik le szerintem.itt vagyok én 75/B-vel és teljesen megvagyok elégedve velük.sőt volt olyan,hogy buliba a pasi beszélgetett velem majd megkérdezte,hogy igaziak a melleid??Bevallom először sértőnek éreztem de utána visszagondolva büszke voltam hogy nem nagyok igazán de mégis van akinek szemet szúr:D a barátom is állandoan mondogatja főleg mikor "piros napos ünnepeim"vannak,hogy huh milyen kemény és mekkorák mint 2 tök:D

21/L

2011. júl. 10. 16:51
 15/33 anonim válasza:
és a csajoknak mért kell lenézni a kisfaszú csávókat, na?
2011. júl. 10. 16:53
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind nézi le. Nekem is kicsi, 80/A-s melltartót hordok, így is sok fiúnak tetszem, de a "mellem" mérete számomra mindig gondot jelentett. Sokkal többször látok/hallok beszólást a kis mellere, mint a kis farokra, ráadásul a mellről akkor is meg lehet állapítani, hogy kicsi, ha fel van öltözve a lány, a farokról nem... Meg aztán meg lehet nézni itt is a kérdéseket, ahol a kis mellről van szó, ott többször írnak bunkó beszólást, mint a kis péniszeseknél. Bár én nem mondom, hogy a kis farkú fiúknak jobb, mint a kis mellű lányoknak, ugyanúgy önértékelési problémákat okozhat mindkettő, csak a mell jobban "látszik". A csúnya arcot meg hagyjuk, nemtől függetlenül lehet bárkinek csúnya arca. Senkit nem kéne lenézni olyan dolog miatt, amiről nem tehet és nem tud rajta változtatni, de sok ember agyáig ez nem jut el.
2011. júl. 10. 17:01
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

A kettőt nem lehet összehasonlítani,mert a mell csak esztétikus,de van akinek egy kis pénisz nem tud örömöt okozni.De ha jó a szexben akkor megoldja más úton.

Én sosem farokméret alapján választottam.

De én megértem,hogy van olyan akinek a nagy tetszik,nem vagyunk egyformák.

Ugyanúgy,ahogy van akinek a szőke jön be,van akinek a barna.

2011. júl. 10. 17:03
 18/33 anonim válasza:
100%

én imádom a kis melleket :D

(sokkal jobb a pici feszes, mint a lógós)

2011. júl. 10. 17:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

én, a határozottan kismellű csaj (75/A) a szintén kismellű barátnőjével üldögélt egy kávézóban. amikor kikértük a számlát, a velünk szemben ülő két srác fizette. sokat tett az önbizalmunknak:) szóval nem mindenkinek a mellméret a lényeg. ráadásul a barátom kifejezetten cicimániás. azt hittem, hogy ez majd gond lesz, mert nekem nem nagy. de imádja az én pici cicimet is:D

16/L

2011. júl. 10. 17:26
 20/33 anonim ***** válasza:

én is inkább jobban szeretem a nagy/közepes méretű mellet, de megnézed a topmodelleket, egyeknek sem gigantikus a melle.

demotivalo.com-on volt 1 olyan post hogy inkább kicsi mell mintsem kicsi IQ ennyit erről... a kis farkú csávók meg jobban meg vannak lőve mert azért a szex 1 kapcsolatban elég fontos szerepet játszik.

egy újabb tény: az eddigi barátnőimnek többnyire kicsi mellük volt, mégsem volt velük semmi gondom stb.

a másik meg az hogy senki sem nézi le a kis mellű nőket, nem értem hogy miről beszélsz.

dolgok ami fontosabbak 1 lányban mint a melle: 1. arc 2. alak 3. személyiség 4. segg

2011. júl. 10. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!