Akinek kicsi a melle az már nem is igazi nő?
Figyelt kérdés
Nem tehet róla senki,hogy mekkorára nőtt neki,miért kell a legtöbb pasinak lenézni a kismellű nőket??2011. júl. 10. 16:28
1/33 anonim válasza:
Most ide is leírja majd egy csomó pasi, mint az összes többi vagy száz ilyen kérdéshez, hogy az értelmesebbje nem mellméret alapján választ, és hogy sokan kifejezetten a kis mellűeket szeretik stb....
2/33 anonim válasza:
ennyi erővel a ronda pasik sem tehetnek róla hogy így születtek, mért kell lenézni őket a bombázó lányoknak, mért nem járnak velük.
a nagy és formás mell az igazi!
3/33 A kérdező kommentje:
az 1 dolog ha a feje bűnronda,de a mell az csak egy része a lánynak az arca attól még lehet nagyon szép. kettő kur.vára nem ugyanaz,
2011. júl. 10. 16:33
4/33 anonim válasza:
A stílus ne, de a mell igenis legyen tenyérbemászó. Nekem férfiként nincsenek nagy tenyereim, ezért örülök, ha a lánynak sem túl nagy a melle, csak épp akkora, hogy szépen elférjen a tenyeremben.
5/33 anonim válasza:
Nem a melltől lesz valaki nő! Nézd meg az úszó nőket. (versenyzőket) Mellük sincs, mégis nők! Aki lenéz miatta, azzal nem érdemes foglalkoznod.
20/L
6/33 anonim válasza:
akkor kérdező képzelj el egy pasit 2 centis farokkal.
Járnál vele?
7/33 A kérdező kommentje:
én igen járnék,nálam nem létfontosságú sem a méret sem a szex. és már ne is haragudj megint rossz hasonlat,mert a szexhez mell az nem kell. :/
2011. júl. 10. 16:38
8/33 anonim válasza:
Mások számára lehet igazi, de nekem nem...
9/33 anonim válasza:
Nem nézik le,én csak trudom,75/B mellel is tökéletesen elégedett vagyok.Formás,kerek,feszes.Ha nagyobb lenne talán már lógna kicsit.
Szép egy nagy kerek mell is,de sajnos az ilyen nagyon ritka..hacsak nem szilikon.
Én meg nem szivesen járkálnék egy müanyagdarabbal a testemben.
Talán nem annyira jó érzés mint egy labdát fogdosni,de legalább hús és vér...nameg zsír:D
10/33 anonim válasza:
Az 50 %-os útr meg szerintem nem küldene el a sunyibba csak a kicsi mellem miatt.Eddig minden pasi elégedett volt vele:D Ne vedd magadra,jó dolgukba nem tudnak mit írni,szerintem örülne,ha mellet fogna..nem hogy nagyot,de egyálltalán nőit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!