Szép vagyok? (képpel)
2011. júl. 10. 13:59
31/57 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó 2! :) én tényleg nem hiszem el hogy szép vagyok, mert vannak akik beszólnak utcán hogy h nézel ki? közben teljesen átlagosan öltözködöm meg minden... van aki meg azt mondja hogy nagyonszép vagyok és cserélne velem, elbizonytalanodtam ezért tettem fel a kérdést!
2011. júl. 10. 19:12
32/57 anonim válasza:
A lószart tetted fel ezért a kérdést. Akkor nem pózolnál ilyen kur.vamód.
33/57 anonim válasza:
Szerintem sem vagy csúnya,de valahogy a lábfejed nem a legszebb..A lábkörmeid meg valahogy..
Az arcod szerintem szép, tök átlagos, a hajad is tetszik, jó alakod van. :)
Szerintem egy másik pózban is csinálhattál volna..Példuául álló helyzetben,és ne egy vödrön pózolva..xdd
36/57 anonim válasza:
Gyönyörű. Hullámos sötétbarna haj, barna bőr, szép szemek, aránylag izmos lábak. Pont az ilyen nők az eseteim. (Mielőtt valaki beleköt: nem csajozni akarok, 5 éve van barátnőm... hasonlít a kérdezőre.)
37/57 anonim válasza:
Azért remélem idősebb xP a képen látható leányt max 15nek nézem. érdekes lenne ha 15 évessel lenne 5 éves kapcsolatod
38/57 anonim válasza:
20 éves (lesz novemberben). :)
39/57 anonim válasza:
off. wow grat :D csak mert sztem ritka a komoly és jó kapcs ilyen fiatalon.. további kellemes együtt töltött éveket kívánok :P
40/57 anonim válasza:
Húha, jól leszavaztatok, pedig csak annyit írtam, hogy a kérdező szép, tehát egy véleményt. Nem értem, hogy ez hogyan lehet hasznos, vagy nem hasznos. ;)
Egyébként szerintem szép vagy, ha te vagy a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!