Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? (képpel)

Szép vagyok? (képpel)

Figyelt kérdés

csak mert mindenki mást mondd, ezért kíváncsi vagyok

[link]

2011. júl. 10. 13:59
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
fuu hát vagy h&m vagy c&a :)
2011. júl. 10. 16:26
 22/57 anonim ***** válasza:
66%

Úristen. -.-

Most csináltál egy másik kérdést is, amiben az áll: Nagyon barna a bőröm? (vagy valami ilyesmi...)

Enyhén vagy magadat mutogató lotyó...

Vagy ha az egyik barátnőd képét használod fel, akkor meg egy nagy sz*rkverő.

Mindegy, úgyis szeretem a piros kezeket, a saját véleményemért cserébe!!! :))))

2011. júl. 10. 16:55
 23/57 A kérdező kommentje:
mert itt azt írták h barna.
2011. júl. 10. 17:03
 24/57 anonim ***** válasza:

Hát a tested jó, de a fejed szerintem alulról átlagos. Lehet csak a kép rossz, nem tudom.

Ilyen beállásokat meg ne fotózz, mert elég közönséges, és nem épp az esezdről leszel híres.

2011. júl. 10. 17:25
 25/57 anonim ***** válasza:
59%
Kis p*csa vagy, azt várod h mindenki azt rja, így szép vagy meg úgy szép vagy...hát b*zdmeg CSÚNYA vagy tessék..
2011. júl. 10. 17:25
 26/57 anonim ***** válasza:
84%
Most azért tetted fel ide a képet, hogy elmondják, hogy igen szép vagy?
2011. júl. 10. 17:37
 27/57 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom mit izéltek. És ha ide jár önbizalmat gyűjteni? Akkor mi van? Lehet azt hiszi/tudja magáról hogy szép de a szépség akkor is relatív marad :D Nem mindenkinek lesz szép attól xd Véleményem szerint meg nem is ő van a képen ;D

Ha meg igen, akkor hanyagold a pózokat és helyes csajszi leszel kép alapján ;)

2011. júl. 10. 18:28
 28/57 hümi ***** válasza:
82%
jaj drága kérdező tudod te jól magadról h jól nézel ki, látszik a pózolásodról, a fejedről... ezért azt válaszolóm h csúnya vagy :D
2011. júl. 10. 18:55
 29/57 anonim ***** válasza:
72%
megnézném azokat (mmint,h. ők hogyan néznek ki), akik azt írták Rád, hogy csúnya ... higgyétek csak el, vannak olyan szép lányok, akik egyszerűen nem hiszik el magukról, hogy azok, bármennyien is mondják, egyik barátnőm nagyon szép és sokan is dicsérik, barátja is van, mégis mindig más lányokat vizslat és hasonlítja hozzájuk magát, nincs megelégedve sok mindennel magán, és önbizalomhiányos, önértékelési zavarral küszködik ... szóval vannak ilyenek, amúgy szerintem kérdező szép vagy
2011. júl. 10. 19:08
 30/57 anonim ***** válasza:
66%
lol. szánalmasak vagytok bazz... a sok rondaságot aki feltöltötte ide a képét, állandóan agyon dicsértétek, egy szép lánynak meg nem tudjátok leírni hogy tényleg szép? ... érdekesek vagytok ...
2011. júl. 10. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!