Szép vagyok? (képpel)
2011. júl. 10. 13:59
11/57 anonim válasza:
azért mond mindenki mást, mert mindenkinek más tetszik...
eléggé buta vagy, szóval ezzel már rondábbnak tűnsz a szememben. meg nagyon cigányos vagy, és beképzeltnek is tűnsz. szóval nem a legelőnyösebb kép buta szöveggel/kérdéssel. egy dugásra jó vagy.
12/57 anonim válasza:
Jah. :D De sztem is tudod magadról, elég magabiztosnak tűnsz. és egyáltalán nem ribancos, nincs kint semmid, jó kép, jó póz. Amúgy a színed is jó :D voltál már nyaralni vagy strandon barnulsz?
13/57 A kérdező kommentje:
természetesen kreol a bőröm, de nem ennyire :D most napoztam :)
2011. júl. 10. 14:22
14/57 anonim válasza:
szerintem csinos vagy, a felsőd nagyon tetszik :)) hol vetted, ha nem titok? :)
15/57 A kérdező kommentje:
MANGO :) mármint a mellény?
2011. júl. 10. 14:52
17/57 anonim válasza:
Igeeeen
És tetszik a hajad, hogy olyan göndör. Meg úgy minden.
20f
18/57 anonim válasza:
A lábad retkes :S nagyon igénytelennek tűnsz és min ülsz? az egy vödör mert enyhén azt a benyomást kelti hogy összecsináltad magad! :S szerintem undorító ez a kép és te is :/
19/57 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. júl. 10. 16:13
20/57 anonim válasza:
a felsőnél a vajszínűre gondoltam :) de a mellény is jól néz ki hozzá (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!