Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetszik a barna szem?

Tetszik a barna szem?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy nem jön be:s örülök, hogy nekem más.
2011. júl. 9. 23:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
zöld szem 4ever *-* [link] pont ilyen az enyém is :P
2011. aug. 13. 15:01
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Nekem barna van, de szerintem nagyon csúnya. Fiúkban, lányokban sem tetszik x)
2011. aug. 13. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem aztán tök mindegy, hogy egy szép pasinak milyen színű a szeme :) a férjemé zöldes, enyém barna, snassz, mert a legtöbb embernek barna, de hát ez van.
2011. aug. 13. 15:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
én is barna szemű vagyok és tetszik *-* és a pasikban is a barna szem tetszik :) meg a kék *-*, de nekem nem állna jól a kék szem :D
2011. aug. 13. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tetszik a barna szem. :) Akár sötét, vagy világos. Egyik ismerősömnek nagyon világos aranybarna szeme van neki aztán tényleg gyönyörű*.*
2011. aug. 13. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nagy barna szemem van hosszú szempillákkal imádom :) Arra nagyon büszke vagyok. Viszont nekem nőknél nem tetszik a kék szem. szinte senkinél. Fiúba viszont a barna taszít ..náluk inkább a kék de főleg a zöld jön be :D A sötétzöld. A világoszöld szem nem szép például amit itt egy válaszoló linkelt az kifejezetten nem tetszik :D 14/L
2011. aug. 13. 16:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a barna szem, még az ilyen barna is:

[link]

A kedvencem, az a nagyon sötét barna, szinte már fekete:

[link]

Amit itt linkelt valaki, az a zöld nagyon tetszik, de tetszik, de tetszenek az ilyen különlegesebb kevert dolgok is, amit most kérdezett vki:

[link]

Az ilyen kék is nagyon szép:

[link]

Szóval, ha szép, akkor nekem mindegy milyen színe van:)

2011. aug. 13. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
23%

Fiúkon tetszik, lányokon nem.

Egy zöldeskék szemű 19/L

2011. aug. 13. 16:42
 19/20 anonim válasza:
100%

Ha nagyon világos, akkor nem. Viszont a kék szem a srácoknál számomra valamiért nem jön be.

19/L (nagyon sötétbarna szem)

2011. aug. 13. 17:00
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ez az enyém. Igen, kék. De ettől még nem "rühellem" a barna szeműeket. Az ilyeneket egyenesen szeretem:

[link]

Világosabb barna, és talán egy kis vöröset is észrevehetünk benne. Na de az ilyen nem nagyon tetszik:

[link]

A világos szerintem sokkal szebb, mint a sötét. természetesen (mivel nekem is az van) nálam a kék szem a favorit :D Bár ez mindenkinél más.

2011. aug. 13. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!