zöld szem 4ever *-* [link] pont ilyen az enyém is :P
2011. aug. 13. 15:01
12/20 anonim válasza:
Nekem barna van, de szerintem nagyon csúnya. Fiúkban, lányokban sem tetszik x)
2011. aug. 13. 15:08
13/20 anonim válasza:
nekem aztán tök mindegy, hogy egy szép pasinak milyen színű a szeme :) a férjemé zöldes, enyém barna, snassz, mert a legtöbb embernek barna, de hát ez van.
2011. aug. 13. 15:12
14/20 anonim válasza:
én is barna szemű vagyok és tetszik *-* és a pasikban is a barna szem tetszik :) meg a kék *-*, de nekem nem állna jól a kék szem :D
2011. aug. 13. 15:46
15/20 anonim válasza:
Nekem tetszik a barna szem. :) Akár sötét, vagy világos. Egyik ismerősömnek nagyon világos aranybarna szeme van neki aztán tényleg gyönyörű*.*
2011. aug. 13. 16:10
16/20 anonim válasza:
Nekem nagy barna szemem van hosszú szempillákkal imádom :) Arra nagyon büszke vagyok. Viszont nekem nőknél nem tetszik a kék szem. szinte senkinél. Fiúba viszont a barna taszít ..náluk inkább a kék de főleg a zöld jön be :D A sötétzöld. A világoszöld szem nem szép például amit itt egy válaszoló linkelt az kifejezetten nem tetszik :D 14/L
2011. aug. 13. 16:28
17/20 anonim válasza:
Nekem tetszik a barna szem, még az ilyen barna is:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!