Tetszik a barna szem?
én is szebbnek látom a kék, szürke szeműeket.
szintén örülök neki, hogy az enyém kék. :)
En no vagyok es barna szemem van, nagyon szeretem.
Nem csak elfogadtam, hanem konkretan nagyon orulok neki.
Az enyem sotetbarna es nagy, de nem ugy nagyobb, hogy siman kerek az egesz esedtleg dulledtebb (ez is gyakori es szerintem nem szep, de nyilvan senki sem direkt ugy keri), hanem mandulaformaju. A szemfeherjem pedig nagyon feher (meg atbulizott ejszaka, vagy sok munka utan is feher marad), a szempillam pedig magatol sotet es hosszu, ivelt (de termeszetes hatasu spiralt gyakran hasznalok.
Hasonlo az ovehez: [link]
Csak eppen en feherboru vagyok, szoval meg nagyobb a kontraszt, a szemem a legfeltunobb az arcombol.
Lassan 30 vagyok, de en tenyleg maradektalanul meg vagyok vele elegedve, sminkelni is konnyu, ha nem sminkelem akkor is szep es feltuno, nyilvan masnak is tetszik, mert 1-2 mondat valtas utan ferfiak/nok is megjegyzest tesznek a szememre nagyon gyakran.
Viszont a kek szemmel sincs gondom, a ferjem is kek szemu, szep, bar ugy veszem eszre, hogy mintha fakulna. Nem tudom miert, de regebben eros kek szeme volt, most viszont vilagosabb, neha mar-mar szurkes. A gyerekeket beosztottuk: egyikuk szeme teljesen olyan, mint az enyem, a masik gyerek szeme pedig nagyon gyonyoru kek. Mindketto nagyon tetszik.
Úgy vagyok vele, mint a kérdező. Valamiért nagyon rühellem, bocs. De persze ha szerelmes lennék, nyilván le se szarnám, szóval nem kizáró ok azért.:D
Az enyém barnászöldes, tehát nem az a "klasszikus" barna. Örülök is neki meg nem is, mert én zöld szem mániás vagyok, de lehetne rosszabb is.:D Bár már kissé unalmas, hogy mindenki ezzel cinkel, de na.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!