Tudom, hogy nem vagyok szép, de tényleg annyira taszító vagyok, hogy senkinek sem kellek?
Már nem írok hogy miken változtass mert már többen írták.Fogadd meg a tanácsukat.Kozmetika,sport,új haj,új ruhák tényleg nem ártanának.De basszus amikor emgnéztem a képedet azt hittem egy kb 30-35éves körüli nő írta ki a kérdést,ám 22 vagy.Egy kicsit lesokkoltál a koroddal.A lényeg hogy vátoztass magadnon,mint amiket már írtak.
24/L
Basszsu, tökre hasonlítasz Kirstie Alleyre!!! :-)
Bírom a nőcit:
Nála is találsz képeket, amilyen, mikor elhanyagolja magát, és találsz olyat is, mikor meg egyenes szép.
Mivel eléggé hasonlítasz rá, arcod, hajad, nézd meg a képeket, mert így láthatod, h mi állhat jól-hajszín, ruci, smink, stb. És próbáld ki. 20/L
Haat nem lettel sokkal szebb, de ezen a kepen szepek a labaid, de borzaszto fejet vagsz:
ezen a kepe viszont a fejed lenne szep, he nem kozepen lenne elvalasztva a hajad, viszont nagyon kedves arcod van:
ha valahogy osszedobnad akettot, ugy, hogy mindketto jol mutasson
+villantanal egy kis cicit
+ekszereket is hordanal (ne annyira csilivilit)
+egy kis fogyas a hasra
+fiatalosabb ruhazat
+mas hajstilus, lehet egyenes, sotetbarna, szoke, de NE legyen rovidebb valli eronel, mert pufi az arcod, es nem allna jol, de szerintem a sotetbarna sem elonyos ilyen borzszinnel (amugy nekem sem a szemoldokoddel, sem a borszineddel nincs semmi bajom)
+TOBB ONBIZALOM DRAGAM, ES MINDEN RENDBEN LESZ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!