Miért vagyok löttyedt?
Lehet,hogy olyan marhára feszes nem leszel,de némi változást már kellett volna észlelned. De ha tényleg keményen tornázol,és úgy táplálkozol,ahogyan leírtad,akkor nekem már csak két tippem van mi lehet a baj. Én ugyan,de ugyanezt a fajta "diétát" csinálom,mint Te. Viszont én sok zöldséget is eszem,nyersen,és párolva egyaránt(nyerset minden nap,pároltat heti 3-4 alkalommal),és minden nap 3 liter szénsavmentes vizet iszom. Én így már 2-3 hónap után észrevettem,hogy egyre simább a bőröm,a fenekem,az például teljesen sima,onnan minden narancsbőr eltűnt(pedig fogyni valóm még van bőven),és erre valószínűleg a sok folyadék is hatással van!
Milyen tornát csinálsz?
26/N
Ugyanígy vagyok vele. Én is tornázom már jó ideje, egészségesen eszek, és sok vizet iszok. Tegnap megálltam a tükör előtt és előtört belőlem a zokogás. Hiszen teszek azért, hogy jobb legyen, mégsem változik semmi. Ekkor jött a barátom haza. Látta, hogy sírtam. Kérdezte miért, elmondtam neki. Leült a gép elé, előkeresett pár régebbi képet. És leültetett elé, hogy nézzem meg, majd menjek a tükör elé. Hát elámultam. Vagy fele akkora vagyok, mint fél éve, igaz, hogy van narancsbőröm, de az is negyedére csökkent. A barátom azt mondta, ez azért van, mert nem kívülről szemlélem magam. S bár nem vagyok megelégedve még a testemmel, most mégis újult erőt kaptam a tornákhoz. Egyszer elérjük a céljainkat. A kitartó munka, meghozza gyümölcsét!
20/L
A sok zöldség fontos is, viszont a túl sok gyümölcs árthat is mert van bizonyos cukortartalmuk, de azért mégis jobb mint egy szelet csokitorta.
Szerintem néha nem árt a vöröshús sem (ritkán): vérképző hatásuk van.
Amúgy a tésztáról nem szoktál le? o.o a rizs 1000szer jobb mint a tészta, főleg a barna rizs, rengeteg értékes vitamint tartalmaz.
Amúgy sztem van abban vmi amit a második írt, te is biztosan változtál csak nem úgy látod magad.
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok több nyers zöldséget enni, gyümölcs helyett. A vízzel nincs gond, napi 4litert minimum megiszom.
Igen nagyon ritkán eszem(havonta egyszer-kétszer) tésztát, de csak durum vagy tönkölylisztből készültet. Meg bulgurt is szoktam enni, de a barna rizs sem rossz ötlet.
egyébként van még1 dolog. bocsi ha nem teszed, de ha mégis, akkor NE nézegesd magad minden nap, vagy minden héten a tükörben. ha így teszel, nem fogod meglátni még a nagy változásokat sem, mivel folyamatosan csekkolod magad..
ez olyan mint elmentem egyetemre tanulni, mamám nem látott vagy 1,5 hónapig, hazamentem, egyből mondta h jajj de sokat változtam, de van 1 ismerősöm akivel szinte minden nap találkoztam, ő azt mondta h szerinte semmit sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!