Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Kell még fogynom?...

Fiúk! Kell még fogynom? Nagyon ronda még az alakom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bugyit ne nézzétek:D Itthoni...

2011. júl. 5. 12:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem az első meg negyedik kép tetszik. Tök szép a hasad XD
2011. júl. 5. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:

nem is fogyni kellene már, hanem kicsit alakot formálni...olyan gyakorlatokat végezni, amik kimondottan bizonyos területeket formálnak meg...

én is ettől félek egyébként, hogyha lefogyok, akkor sem lesz semmi alakom, de remélem a lovaglás majd kicsinosítja a popsim meg a combom :)

2011. júl. 5. 12:30
 13/29 anonim ***** válasza:
van mit fogyni
2011. júl. 5. 12:58
 14/29 anonim ***** válasza:
dehogy! nem kell fogynod! ne legyél vézna. nagyon szép, nőies alakod van! és a lányok izomzata sokkal lazább, mint a fériaké. (biosztanárunk mondta). így képekről minden rendben van az alakoddal. az izmozatod és elég feszes, mint egy normális nőé. és grat a mínusz 6-7 kg-ért! én ezt nem tudnám megcsinálni. -_-
2011. júl. 5. 13:05
 15/29 A kérdező kommentje:
De ez nem mondható kövérnek ugye?
2011. júl. 5. 13:06
 16/29 anonim ***** válasza:

Szerintem erre senki nem mondhatja, hogy kövér...

Csinos vagy amúgy és én irigylem a csípőd!!!

2011. júl. 5. 13:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Mert nem láttunk előtte képeket.:O
2011. júl. 5. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem ronda az alakod, és kövér egyeltalán nem vagy.

Nekem is hasonló az alakom, egy kicsit azért vékonyabb.

Ahonnan szerintem még mehetne, az has és comb. A csípő szerintem teljesen rendben van, mert ha keskeny lenne az gáz lenne, kicsit sem nőies.

2011. júl. 5. 14:51
 19/29 anonim ***** válasza:
agyam eldobom, hogy mindenki azt írja hogy kell még fogynod. Biztosan ilyen 12-16 és lányok/fiúk akik az agyonphotosoppolt képeket nézegetik állandóan. Szerintem nagyon jó alakod van, és ha nem vagy megelégedve magaddal akkor tornázz és feszesíts egy kicsit!
2011. júl. 5. 15:23
 20/29 anonim ***** válasza:

12:50-es válaszoló vagyok

Egyébként ne aggódj egy cseppet sem, tényleg nem mindenki van rákattanva a csöntvázlányokra, csak a tinisrácok meg az éretlenebb húszasok egy része... a többség, az átlagos testalkatra bukik vagy arra amin egy pici fölösleg van... nem folysz szét, látszanak a vonalaid, nem egy nagy alaktalan izé vagy... hidd el én voltam olyan is, tudom, miről beszélek...én 16 kilót fogytam egy év alatt... most ott tartok, h kb annyira vagyok dagi, mint te (még olyan mínusz 6-7 kiló kellene)...és minden napra jut egy új hódolóm :) mindenféle korosztályból, mindenféle stílusú pasiból...

2011. júl. 5. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!