Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szóltok az ötletemhez?

Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Most így nézek ki:

166cm/52 kg.

Sportolok,picit izmos a hasam,a fenekem sajnos nem túl nagy,de kerek.A combom nem vékony,izmos,de nem húsos.

A mellem közepes nagyságú.

Fekete hajam van(festett,egyébként sötétszőke),félosszú és tépett fazon.

Néha eljárok szoliba,2 hetente kb 10percre,mert hamar lebarnulok és a nap is szépen fog.Az ajkam telt,piros.

Az arcom mások szerint egyedi,elég sok férfi megnéz az utcán és a nő ismerőseimtől és kapok pozitívumokat.

Alapjáraton elégedett vagyok magammal,jól érzem magam a bőrömben ,de mindíg szeretnék javítani valamin.

Azt tervezem póthajat rakatok fel és műkörmöt,mert az eredeti körmöm sokszor beszakad,ezért mindíg rövid.

Ha póthajam lesz és műkörmöm,nőies ruhákba járok,(Picit sejtet ezt azt,de nem ri..ancos),magassarkúba és sminkelem is magam(púder,szempillaspirál,szemceruza néha egy kicsi arcpír)akkor már a műnő kategoriába fognak sorolni?

Ne értsétek félre,abszolút nem szeretném,de annyira szeretnék hosszú hajat.Nameg ezek a körmök sem túl igényesek ilyen picin.

Sokan nagyképűnek gondolnak amíg nem ismernek,vajon ha válltoztatok ez csak erősödni fog és még unszimpatikusabb leszek a nőknek a férfiak pedig könnyűvérű nőnek gondolnak majd?

A póthaj természetesen eredeti,ujonnan vásárolt.Nem csak pár száll,ami cafatokban lóg és szép átmenetet készítettnék a fodrásszal,tehát fel sem tünne talán,hogy nem a sajátom.A műköröm hegyes,de nem 2centis banyaköröm.

2011. júl. 4. 18:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ó,akkor bocsi!
2011. júl. 4. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
De a műköröm ugyanúgy tönkre fog menni.. :S
2011. júl. 4. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:

csajszi...én nem tudom h engem a münő kategoriába sorolnak-e de még nem kaptam ilyen jelzőt...mükörmöm ugyan már nincs...de volt..most pothajam van...senki meg nem mondaná h póthaj...apám multkor jol leszolt, hogy mér hordok müszempillát mikor a sajátom is nagy...mondom nem müszempilla hanem a sajátom, csak kifestettem:D...nőies ruhákba járok, magassarkú olykor, miniruci főleg melegben....sminkelek is...de nem torzitom el az arcom a sminkkel...hát...és nem vagyok műnö:) attol, hogy lesz rajtad póthaj és müköröm és megassarkú cipő lehet jol kinézni...csak stilusosan kell..természetesen...és nem átesni a ló tulsó oldalára:):):)

22L

2011. júl. 5. 10:32
 14/15 anonim ***** válasza:

jaaa..és fekete festett hajam van...ill ilyen sötétbarnával porbálom festeni a fekete fesetett hajam már egy ideje..igy picit már természetesebb...le is vagyok barnulva a nap által...a saját hajam barna, de mivel a szemöldököm természetes fekete igy jobban áll a sötét haj...és nem nézek ki plázacicának:):):) kb ugy nézek ki..ill azt mondtam el magamról amit a többiek, hogy ez meg az már plázacicának látszó...hát én még se nézek ki annak:) és nem mondom, hogy szakavatott szem nem veszi észre a póthajam...de ugy jöttek oda hozzám hogy de jól megnött a hajam:):):) és lányka volt akinkek szintén volt póthaja....

22L

2011. júl. 5. 10:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Remélem nekem is sikerül szépen felrekni:)
2011. júl. 5. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!