Egy ilyen lány ducinak vagy kövérnek számít?
Figyelt kérdés
166 cm/72kg
homokóra alkat. Köszi
2011. júl. 3. 19:22
11/20 anonim válasza:
Most nagyon le fogtok pontozni, de én is voltam ennyi, annyi különbséggel, hogy 2 cm-rel magasabb vagyok és igenis kövér voltam! Bár rajtad, kérdező, nem látszik olyan vészesen, mint ahogy rajtam látszott.. Szóval én is azt mondanám, hogy a duci és a kövér között vagy.
12/20 anonim válasza:
Nem vagy kövér, hiába mondják sokan, ez nem az az állapot.
Én is voltam ennyi (165 cm vagyok), de magamhoz mérten sem volt vészes, mivel voltam 83 is. Na az már a kövér felé húzott:-S
(Most 67 vagyok)
Szóval kövér semmiképp nem vagy!
Viszont ne sértődj meg, de a képek alapján szerintem nem vagy homokóra alkat...
13/20 anonim válasza:
Edzeni kéne, az sokat segít. De a kövértől nagyon messze van.
14/20 anonim válasza:
az első kép jó
szerintem nem vagy kövér, csak van rajtad mit fogni, és figyelj arra, hogy a jövőben is ennyi kg legyél, mert a kor előrehaladtával mindenki felszed pár kg- ot
16/20 anonim válasza:
az adatok alapján kövérnek mondanám, de a képeket nézve inkább csak teltebb vagy. főleg azért, mert előnyösen öltözködsz, ami jól áll az alakodhoz. ha szoknyát vennél fel, akkor lehet, hogy kiemelné, hogy kicsit husibb vagy, de attól függ hol vagy felesleged. ha a lábad szép, akkor végülis felveheted!
17/20 anonim válasza:
Te telt vagy nem kövér! Nyilvánvaló,hogy az öltözködésed nagyon sokat változtathat az összképen. Az első képen kifejezetten előnyös a ruházatod,míg a másodikon láthatóan nem! Némi torna rád férne.
18/20 anonim válasza:
Réka? :O Duci vagy egyébként, kövér azért nem, de nem átlagos az biztos :)
19/20 anonim válasza:
Duci, de nem vészes. 1-2 hónap alatt olyan csaj lehetne belőled, hogy szidnának a szemben jövő csajok :P
20/20 anonim válasza:
szerintem teljesen rendben van!úgy látom,hogy nem vagy hájas,nem lóg a bőröd se semmi,szóval inkább telt.a popsid remek,ha a melled is nagy,akkor abszolút jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!