Légyszi mondjatok rólam véleményt. Jót-rosszat! De épitö kritika legyen!? (kép)
kérlek irjatok le mindent ami eszetekbe jutt rólam.
elöre is köszi:)
miért a pasimnak mi köze van milyen kérdéseket teszek fel?
..
am miért miylen a pasim?
Nem hiszem el, hát ír tovább. Nem tud helyesen írni de azért csak csinálja. Még ilyet!
Amúgy a srác melletted úgy néz ki mint az öcséd. Aranyos a parti-szemöldöke.
oké.bocsi a helyesirásért.
:s
Mutogatod magad a világhálón!De ezzel leirtál mindent,a pasidnak kuss van az iylen témákban!Magyarán egy PAPUCS!!!
Másrészről meg télleg úgy néz ki mint az öcséd!!Egyetértek a "partiszemöldökös" hozzászólóval!
és végül de nemutolsó sorban igen számít a belső,de a külső is!mert szeme midnenkinek van és ne mondja nekem senki hogy összejön egy rémronda csávóval csak azért mert kedve s meg figyelmes!
Ottvolt pl Qwasimodo(nemtom hogy jól irtam-e le) Nagyon rendes tag volt kedves és védte a csajt mégse kelett neki!
igen.mutogattom magam a világhálón ..ez így van...
azért mert szerettem volna építő kritikákat kapni...
a pasim meg sztem nem rémronda... de ez már tényleg az én egyéni szoc. problémám nem hiszem ,hogy ez lett volna a kérdés..én szeretem őt ő is engem .... és nem papucs.. csak most a ti véleményetekre vagyok kiváncsi..persze hogy az ővére is.... :)
mégcsak gimibe megyek.
lehet hogy vannak vagányabb csávok...
és vannak akik jobban néznek ki...
de olyan ember mint ő ..nincs...
nincs aki jobban szeretne nála.
és ezért nem is érdekel a többi vagány csávó...
föleg a vasalt hajú, csőgatyások -.-
Itt ugrik a majoma vízbe!!
Te az egódat akartad ápolgatni velünk!Azthitted hogy elfogunk ájulni tölled hogy milyen brutáljó csaj vagy!!
Nemazt mondom mert nemvagy rossz!De ennek akkorsem ittvan a helye!!!Fogadok teis csak unatkozol a nyári szünet alatt és nemtudod mivel lekötni magad!!!
Javaslom hogy menj és kapáld emg a virágoskertet mert mindjárt jön az eső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!