Meg mondjátok, hogy melyik népekre jellemzőek az alábbiak? (lent)
kis orr
kicsit mandulavágású szem
alacsony testmagasság
nem széles arc
formás ajak
kicsit sötétebb bőr de nem néger
láttam kérdéseket pl hogy-hogy néznek ki a görög lányok és akkor írtak rájuk jellemzőket,hogy átlagosan hogy néznek ki. ez minden népnél kialakult.ugye? megtudnátok mondani hogy amiket írtam mely népekre jellemző? (nem az összes együttvéve hanem külön-külön)
A kicsit mandulavágású szem az a koreaiakra. ( A japánoknak és a Kínaiaknak jobban )
Alacsony testmagasság az ázsiaiakra, a többit meg nem tudom. Remélem segítettem.
Jaa, külön-külön? :D
- kis orr: bárkinek lehet kis orra, ez szerintem nem lehet néphez kötni...
- mandulavágású szemek: mindenképp az ázsiaiak, esetleg még a közel-keletiek (törökök, egyiptomiak stb).
- alacsony testmagasság: ha lányokról beszélünk, akkor az amerikai lányok nagyon alacsonyak, de az ázsiaiak is. Sőt, még az ausztrálok és a latin-amerikaiak is (Brazíliát kivéve).
- nem széles arc: ezt lepasszolom...
- formás ajak: nem tudom, neked mi a formás, de a feketéknek mindenképp telt ajkaik vannak. Aztán persze megint csak az ázsiaiak (főleg Thaiföld, Vietnam). Mellesleg ez is lehet bárhol a világon, egy népet nem lehet az ajkával jellemezni, mert ez elég változatos.
- barna bőr: főképp a latin-amerikaiak, esetleg spanyolok, olaszok, vagy 1-2 ázsiai ország is.
Leírom, amik nekem eszembe jutnak.
kis orr: kelet-ázsiaiak (mikor megérkeztek a keresztény hittérítők japánba, nagy orrúnak csúfolták őket, tehát nekik az európai fejen ez volt a legfurcsább)
kicsit mandulavágású szem: indiánok, dél-Amerika olyan részein, ahol még élnek
alacsony testmagasság: kelet-ázsiai népek mindenképp, plusz a mediterrán népek is pl. spanyolok, esetleg mexikóiak, dél-amerikaiak
nem széles arc: szerintem a kínaiakon, és a délkelet-ázsiai népeken kívül ez minden népre igaz (de pl. a japánoknak sincs palacsinta fejük, de a fehéreknek és a feketéknek sem)
formás ajak: feketék
kicsit sötétebb bőr: mediterrán népek, dél-amerikaiak, indiaiak, arabok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!