Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 168 cm-hez hány kiló kellene...

168 cm-hez hány kiló kellene hogy legyek?

Figyelt kérdés

Most sajnos van rajtam fölösleg, 73 kg vagyok. A hasamon, hátamon egy kevés, a fenekemen, combomon elég sok a háj. Körte alakom van, széles a csípőm (ott a csont miatt). Erősebb csontozatú vagyok. A karom és a vádlim inkább izmos. A vádlim és a bokám amúgy vastag, de ott nincs háj. Szóval vannak részek, ahol inkább húsos vagyok, mintsem hájas. Mennyi lenne az ideális testsúly nekem szerintetek?

22/L

2011. júl. 2. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75-80??!!! Jesszusom olyan lennél mint egy hordó. 60 kg!!!!!! XD
2011. júl. 2. 23:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Na ja... Ezt mondtam. És sajnos tudom is hogy milyen az! :S
2011. júl. 2. 23:11
 13/14 A kérdező kommentje:
60-at szerintem el tudom érni, 65-re szerintem hamar le tudnék fogyni (voltam annyi sokáig), onnantól kemény lesz az 5 kg, de csak megy majd!
2011. júl. 2. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Drukkolok! =)
2011. aug. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!