Ha ilyen a fenekem (kép) tudnék belőle ilyet (kép) csinálni?
Barátom szerint lapos a fenekem.Én eddig azt hittem rendben van de rájöttem h oldalról tényleg elég satnya...
Tehát ilyenből:
Tudnék szép nagy, kerek feneket csinálni tornával ? milyen mozgást végezzek? egyáltalán lehetséges, vagy a nagyságán nem tudok változtatni sehogy ?
ilyesmi teljesen lehetetlen?? :S:
(bocs h ilyen közeliek lettek a képek csak nemtudtam hogy megoldani a fényképezést ezért kitekeredtem..ezért áll olyan hülyén a bugyi is...)
Nagyon szép, pontosabban tökéletes popsikat szedtél össze a netről, de akinek van legalább olyan, mint a tiéd, az minek elégedetlenkedik? A te seggedet (sőt, az alapján, amit látni lehet belőle, valszeg az egész testedet) rengeteg lány irigyelheti nap mint nap, és biztos baromi sok pasi megfordul utánad. Mindennél van tökéletesebb, és ha akarsz, a tieden is tökéletesíthetsz, de elkeseredésre nem látok okot.
Amúgy az „idegen” képeken nyilván rengeteg utómunkát is végeztek, bár a modellek kétségtelenül topkategóriásak.
F36
Semmi baj nincs a fenekeddel, nekem tökéletes lenne ^^
Amúgy ha nemvagy megelégedve a fenekeddel akkor táncal nagyonszép popsit tudsz alkotni :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!