Rózsaszín körömlakkal volt kilakkozva a körmöm és valahogy beszívta a körmöm vagy mi =/ mert amikor leszedtem lemosóval akkor ilyen narancssárgás volt a körmöm vagy a körmöm alatt mit csináljak h ne legyen olyan? Mivel tudnám leszedni?
Annyit meg hozzatennek, hogy en alapretegnek mindig felkenek egy sima szintelen reteget, arra festek csak szinessel. Igy nem tud elszinezodni a korom.
A kormod alja meg csak akkor tud elszinezodni, amikor mosod le es az acetonos lemososzivacs mar nagyon lakkos, nagyon elszinezodott. Az a szines koromlakklemosos resz tud bejutni a kormod ala, ahogy mosod le a tobbit es befogja. Szoval tobb pamacsot kell elhasznalni, hogy ne csepegjen belole a szinves le. Bar ez az elszinezodes egy lejon, ha picit betorolsz acetonos fultisztitoval a korom belso oldalara is, mert ez nem tartos elszinezodes.
nekem is volt már sárgás a körmöm a lakkoktól de nekem a citrom se hozta le,egyszer felbolyhoztam a barátnőmnél a körmömet és valahogy visszafehéredett.
ez egy fehér színű téglalap alakú enyhén érdes felületű szivacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!