Rózsaszín körömlakkal volt kilakkozva a körmöm és valahogy beszívta a körmöm vagy mi =/ mert amikor leszedtem lemosóval akkor ilyen narancssárgás volt a körmöm vagy a körmöm alatt mit csináljak h ne legyen olyan? Mivel tudnám leszedni?
Szerintem sokat és szüntelenül festetted a körmödet, és ezért elszineződött. Úgy gondolom, hogyha pár hétig nem lakkozol, se fedő se dekorlakk, akkor elmúlik az elszíneződés.
Ha mégsem akkor passz, menj majd el dokihoz.
előző vok.
vagy majd körmöshöz, ő biztos tudja! :)
Igen, ha sokat fested a körmöd, vagy nem túl minőséges lakkal, akkor előfordul az ilyesmi. Általában az erősebb színek fogják be.
Nyugi, nem kell ezzel orvoshoz menni, csak egy ideig állj le a lakkozással, ha kibírod. De ha nem, az sem baj, csak akkor tovább ilyen marad.
Én gyakran mosom az érzékeny anyagból készült blúzokat kézzel - és mondhatom, egy-két ilyen mosóporos vízbe való nyúlkálás után lemegy. :)
ha citromlébe vagy ecetes vízbe áztatod a körmeid,attól is "kijön"..
de azt mindenképp tudnod kell,hogy rohadtul nem egészséges,főleg ha nem minőségi lakkal fested,mert a körmödön keresztül felszívódnak olyan méreganyagok a szervezetedbe,amik nagyon nem tesznek jót...a minőségi lakkoknál kisebb a kockázat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!