Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rózsaszín körömlakkal volt...

Rózsaszín körömlakkal volt kilakkozva a körmöm és valahogy beszívta a körmöm vagy mi =/ mert amikor leszedtem lemosóval akkor ilyen narancssárgás volt a körmöm vagy a körmöm alatt mit csináljak h ne legyen olyan? Mivel tudnám leszedni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem sokat és szüntelenül festetted a körmödet, és ezért elszineződött. Úgy gondolom, hogyha pár hétig nem lakkozol, se fedő se dekorlakk, akkor elmúlik az elszíneződés.

Ha mégsem akkor passz, menj majd el dokihoz.

2011. júl. 1. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

előző vok.

vagy majd körmöshöz, ő biztos tudja! :)

2011. júl. 1. 21:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha sokat fested a körmöd, vagy nem túl minőséges lakkal, akkor előfordul az ilyesmi. Általában az erősebb színek fogják be.

Nyugi, nem kell ezzel orvoshoz menni, csak egy ideig állj le a lakkozással, ha kibírod. De ha nem, az sem baj, csak akkor tovább ilyen marad.

Én gyakran mosom az érzékeny anyagból készült blúzokat kézzel - és mondhatom, egy-két ilyen mosóporos vízbe való nyúlkálás után lemegy. :)

2011. júl. 1. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Langyos víz+10db citrompótló. Elolvad és lógasd bele az ujjaid kb 10 percre. Szépen kifehéredik.
2011. júl. 1. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:

ha citromlébe vagy ecetes vízbe áztatod a körmeid,attól is "kijön"..

de azt mindenképp tudnod kell,hogy rohadtul nem egészséges,főleg ha nem minőségi lakkal fested,mert a körmödön keresztül felszívódnak olyan méreganyagok a szervezetedbe,amik nagyon nem tesznek jót...a minőségi lakkoknál kisebb a kockázat...

2011. júl. 1. 21:32
 6/15 A kérdező kommentje:
műkörmös meg ilyen kellékes boltból vettem a körömlakkot amilyet a körmösök is használnak "opi" és ilyen élénk rózsaszín. és hogyha citromos vízbe áztatom akkor nem fog kiszáradni vagy megpuhulni a körmöm? (rem. értitek :D)
2011. júl. 1. 21:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
csak annyira puhul meg, mint fürdésnél :) csak 5-10 percre kell benne áztatnod
2011. júl. 1. 21:42
 8/15 A kérdező kommentje:
kösziii :)
2011. júl. 1. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak kevés időre puhul meg. Mint amikor az emberek áztatják a kezüket/lábukat körömvágás meg ilyesmi előtt:) Ha arra gondolsz, nem marad örökre puha, max fél óráig.
2011. júl. 1. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
multkor nekem is befogta a sötétzöld essence és Bravo Girl-be pont írták h egy kis vízbe ami elfedi a körmeidet és kb fél citromot belefacsarsz és hagyod benne ázni akkor leszedi:) énmég beledobtam a kifacsart citromdarabot is:D és azzal is dörzsölgettem a körmeim meg nyomkodtam bele és tök szépen kifehérítette tényleg :) kb 10 percig benne hagyod:)
2011. júl. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!