Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha szolizás után, este fürdésn...

Ha szolizás után, este fürdésnél leradírozom a bőrömet, akkor azzal ugymond leradírozom a barnaságot is?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem radírozod le.Viszont érdemesebb előtte radírozni,mert akkor eltávolítod az elhalt hámsejteket és jobban fog a szoli akkor.
2009. márc. 27. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanácsot adott az első! A szolis barnaság olyan mint a napon szerzett, a bőr mélyebb rétegeiben alakul ki, ezért nem kopik ki, csak lassan. Ellentétben a barnitókrémekkel!
2009. márc. 27. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Mindennap radírozom a bőrömet, azért kérdeztem. Mert így tavasszal jót tenne egy kis szoli :)

2009. márc. 27. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első két válasz tökéletes.

Azzal egészíteném ki, hogy nem tudom milyen bőrradírt használsz, de heti 2szer bőven elég.

Naponta nem is szabad, akkor esetleg 2naponta, de minden nap nem kell. Vagy akkor testápolózd is magad, de így is elvékonyodik a bőröd.

2009. márc. 27. 23:56
 5/6 A kérdező kommentje:
iigen..rá is van írva, h heti 2X, de annyira szeretem:D testápolót mindig használok, de oké, akkor megpróbálok heti 2-re szorítkozni :( köszönöm mindenkinek :)
2009. márc. 28. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

elobb radirozz es aztan szolizz !!!

mert szolizas utan par oraval meg a furdes sem ajanlott!!!

2009. márc. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!