Szerinted 10es skálán hányas vagyok? (arc, test) (képek)
77 kg az nagyon sok, hát elég kövér vagy
egy jó felépítésű felnőtt férfi 80-85 kg akkor szerinted a 77 kg 15 évesen kevés? felnőtt nőknek az 55-60 kg az ideális, jó nagy bálna leszel ha így folytatod, egyébként a szemöldök borzasztó, az arc pedig az a tipikusan szokni kell, de elfogadható
77 kg??? hát az elég ducika már ne is haragudj. szerintem 55 kg-nak kéne lenned körülbelül.
egyébként a kérdésedben a 2. kép rettenetesen gáz, komolyan gondoltad, hogy egy ilyen képről értékeljünk?
egyébként pár tipp:
- hát szerintem fogynod kellene mindenképp, a képen is látszik, hogy husi vagy, de a 77 kg... hát nem kommentálom. de ne vágj bele koplalós fogyókúrába, fiatal vagy még, inkább sportolj
- a hajad fesd be egyszínűre, mondjuk világosbarnára, mert így nagyon igénytelen, ápolatlan
- hanyagold ezeket az idétlen pózolós ábrázatokat és pózokat, mert nagyon szánalmas
de hogy a kérdésre válaszoljak:
arc: 10/2
test: 10/3
Azért ne hurrogjátok le szegényt, hiszen még csak 14 éves, még nincs kialakult személyisége, ízlése!
Ne hagyd, hogy lerombolják az önbizalmadat! Még nagyon sokat fogsz változni, de az alakodra tényleg figyelj oda, néhány kilót le kéne fogynod!
Arc: 8
Test: 6
Bocsi, de nem félsz, hogy valaki felismer és utána azzal csesztetnek majd, hogy itt kérdezősködsz magadról? :)
Amúgy a többiek már szinte mindent leírtak, én még annyit fűznék hozzá, hogy ez a farmer rettenetesen áll rajtad! De ha ragaszkodsz hozzá, akkor legalább ne rövid felsővel hordd, mert így pont kihangsúlyozza a legszélesebb részedet (csípő-has tájék).
Sportolnod mindenképpen kellene, meg egészségesen táplálkoznod és utána tuti lennél! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!