Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogyni? Izmosítani? Mit...

Fogyni? Izmosítani? Mit tegyek? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 30. 00:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

17 L.

163 cm , 55 kg

2011. jún. 30. 00:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem kell tenned. Így jó, ahogy vagy, te is tudod jól.

[az egódat meg ne itt fényezd]

2011. jún. 30. 00:29
 3/11 anonim ***** válasza:
sportolni
2011. jún. 30. 00:34
 4/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat kedves első. Nem egót fényezek, nem azt akarom, hogy a testemért dícsérjen az aki megdícsér.

Nem egy plázap*csa vagyok, csupán vastagnak érzem a lábam, és nem tudom eldönteni, hogy szükséges-e pici fogyókúra, vagy csak sportoljak még többet.

Látom sok lány van még itt aki hasonló kérdést tett fel, viszont mindegyikről lerí, hogy miért tette fel a kérdést.

Hát én valóban nem azért.

Megértésed köszönöm.

2011. jún. 30. 00:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát egy picit tényleg husis a lábad. De egyáltalán nem vészes, nem kell drasztikus módszereken gondolkodnod, fogyókúráznod meg pláne nem. Bőven elég a futás, 1-2 gyakorlat combra, vádlira, fenékre. Ha intenzíven csinálod, látható és érezhető eredményei lesznek. Sok sikert.
2011. jún. 30. 00:54
 6/11 anonim válasza:
Ez még nem para, mert nőies. Nekem kimondottan az ilyen típusú lányok jönnek be... De esetleg mepróbálhatsz kardió edzéseket csinálni, futás, bringázás stb. Sztem a kondizást ne feltétlenül vagy csak nagyon kis súlyokkal, és nagy ismétlésszámmal, mert a húsosabb lányok nagyon könnyen elizmosodhatnak, és az már egy fiú szemszögéből nem a legjobb. Szóval futás, bringa , torna, tánc stb. és HAjrá!
2011. jún. 30. 02:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép vagy úgy ahogy vagy, de egy kis izmosítás szerintem sosem árt! Én 173 cm vagyok és 56 kg, de a te alakod sokkal jobban tetszik! :) 27/L
2011. jún. 30. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

De utálom, mikor segítség helyett jönnek a kommentek, hogy ne itt fényesítsd az egódat. Persze vannak olyan esetek, nem is kevés, mikor egy full modell alkatú csaj kérdezi, h nagyon ronda vagyok? :S De nyilván látszik, hogy most nem erről van szó, hiszen a kérdés nem az, hogy néz ki az illető, hanem mit tegyen.

Szerintem semmi baj a lábaiddal, nekem is hasonlóak vannak, és szeretik a pasik :) Szexibb látvány, mint 2 fogpiszkáló. Viszont ha téged kicsit zavar, akkor a külső és a belső combodra nagyon hatékony kis gyakorlatok vannak.

22/L

2011. jún. 30. 09:53
 9/11 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy járj el futni, attól fogyhatsz lábról valamennyit, és inkább izmosodni fog.
2011. jún. 30. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Semmit.

Sportolhatsz, hogy feszesebb legyél, de sokat nem fog változni, mert körte alkatod van, alapjáraton szélesebb vagy (maradsz is) alul, mint fölül.

De inkább örülj neki, mert nőies, formás alakod van, jól nézel ki nagyon.

2011. jún. 30. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!