Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sovány a lábam! (KÉP) Hogyan...

Sovány a lábam! (KÉP) Hogyan izmosítsak? Mit vegyek fel, hogy jól álljon rajtam?

Figyelt kérdés

Kb ilyen sovány a lábam:

[link]

[link]

[link]

(Talán egy picivel jobb mint az első, mert nem állnak ki annyira a csontjaim, viszont az utolsónál soványabb, mert nagyobb a hézag a combjaim között)

Örökletes soványságról van szó, apukám is ilyen, és bármennyit is eszek nem tudok hízni (164 cm, 47 kg)

Milyen gyakorlatokkal izmosíthatnám a combjaim ha már a hízás nem megy? Milyen nyári öltözékekkel próbálkozhatok, mert úgy érzem két piszkafa lóg ki a miniszoknya alól :(

2011. jún. 29. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ruhát majd javasolnak hozzáértőbbek, de a lábat jól erősíti a biciklizés, görkorizás, és ha emeleten laksz, menj fel és le gyalog.
2011. jún. 29. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Szegénykém. :=( Nekem egy ismerősöm pont ilyen, szegénynél is örökletes, de a sport elég jól helyrehozta. Sokan nem tudják felfogni (mert az emberek 99%-a arra gondol, hogy itt egy hülye anorexiás, és nem arra, hogy az illető alkatilag ilyen...)hogy ez is tud kellemetlen lenni. (mert egy másik ismerősöm ilyen lábakat akar - nem sértésből, de ő már azért beteg)

Szóval a görkori nagyon jó, nézz Rubint Réka DVD-ket, futás és biciklizést . :)ajánlom, de a legjobb az lenne, ha egy tornatanár ismerősöd/ vagy egy eddzőt megkérdeznél, hogy mely gyakorlatok lennének neked a leghatásosabbak.

2011. jún. 29. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

görkori nagyon jó...a bicaj sztem lassabban hozza meg a kívánt eredményt.

kajálással nem hízhatsz csak lábra

a futástól felül fogyni fogsz.

esetleg konditerem és lábspecifikus gyakorlatok. ha gyorsan gyalogolsz vegyél vissza a tempóból.

2011. jún. 29. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
a combot jól erősíti a biciklizés, a vádlira is van egy nagyon egyszerű gyakorlat: pl oda állsz az ajtó mellé és megkapaszkodsz a kilincsben.. nem helyezed rá a súlyod, csak fogod, hogy ne ess el. tehát fogod, és lábujjhegyre állsz és visszaereszkedsz, két lábbal mondjuk 20-szor, aztán csak a jobb lábbal ugyanez, majd a ballal. Igazán egyszerű és nem vesz el sok időt a napodból és garantáltan szép vádlid lesz tőle. DE ha már úgy látod elérted a célod, akkor állj le ezzel a gyakorlattal, mert ez nem tűnik el, és ha túlzottan ráerősítesz akkor utána meg az ellenkezője lehet a problémád, hogy túl erős a lábad. Sok sikert hozzá :)
2011. jún. 29. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
bárcsak tudnék neked adni kilókat:DD
2011. jún. 29. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki h ilyen vékony lábaid vannak am a szoknyából sztem a hagymaszoknya lenne jó
2011. jún. 29. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
ugyanilyen vékony lábam volt,én 173-174 cm vagyok és 54-55 kg.A lábaim iszonyat vékonyak,a combomat is két kezemmel simán átfogom...de nem merek hízni,mert tudom,hogy az a lábamra menne,mert voltam duci is mielőtt fogyóztam és a lábam akkor is oylan vékny volt,mint most az egyik tiszta vékony barátnőmnek...hát,ezek a gének.én tudnék hízni,sőt könnyen tudnék,csak sajnos lábra nem:/
2011. júl. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!