Hogy hozzam előrébb a menszeszemet? (bővebben lent)
Legelőször olvass a régebbi kérdések között: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__19215..
Leginkább ezt a választ ajánlom a figyelmedbe:
Nekem is a nyaraláson fog megjönni. Sajnos nem mi döntjük el, mikor álljon le az üzem. :(
Egyet tudok tenni: mindent úgy tervezek, hogy így is tudjam élvezni. Végül is csak sok tampon és görcsoldó kell. Meg persze egy hajszálnyival több pihenés.
Strand helyett mást találtunk ki, és nem a havibajom első két napjára tettük a megerőltető túrákat. Azokra a napokra városnézést és múzeumlátogatást iktattunk be. (azért a városban lehet wc-t találni, és hűvösbe leülni ha szédülök, vagy kávézni)
Szóval szerintem nem a menstruációt próbáld a nyaraláshoz igazítani, hanem a nyaralást szervezd úgy, hogy az neked megfelelő legyen. És ah az időponton nem is, de a programokon biztos tudsz annyit változtatni hogy ne legyen olyan kényelmetlen.
Én úgy tudom a citrom késlelteti és a vörösbor előre hozza.
Végül is a citrommal kapcsolatosan lehet,hogy tévedek,de a vörösbort több helyen is hallottam,bár én még nem próbáltam szóval nem tudok tapasztalatot mondani,de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!