Gáz lenne, ha epilátort kérnék kölcsön egy barátnőmtől?
Figyelt kérdés
Szerintem nem valami higénikus, de csak egyszer...mit szólnátok, ha tőletek kérnének ilyeneket kölcsön?2011. jún. 26. 19:43
11/13 anonim válasza:
háááát tényleg nem higiénikus...még ha jó bnő is, most gondolj arra, hogy ha pl. vérzett a szőrtelenítéstől és az mondjuk ott maradt a gépen, mégha jól is meg van tisztítva...és te is vérzel ( nem tudom szokott-e vérezni, csak azt tudom h fáj, meg tövestől tép ki, szóval...sry ha nem jól tudom ) akkor már gond lehet...jó most biztos nem aidses a bnőd, nem úgy értettem, csak na...jobb félni tudod...
remélem segítettem:)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van :)
2011. jún. 26. 20:58
13/13 anonim válasza:
Nem vérzik, nyugi..:D
Szerintem kérd el nyugodtan, mert simán meg lehet takarítani, semmi bajod nem lesz tőle, és neki sem.:)
Rendszeresen tényleg ne, de mivel írtad, hogy egyszer, így ez nem téma. Főleg ha a legjobb barátnőd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!